برگزاری مسابقه شطرنج ویژه همکاران دارای معلولیت هم‌زمان با هفته جهانی افراد دارای معلولیت

به مناسبت هفته جهانی افراد دارای معلولیت و در راستای توجه به افزایش نشاط سازمانی، توانمندسازی و ایجاد فرصت‌های برابر برای حضور فعال همکاران دارای معلولیت در عرصه‌های فرهنگی و ورزشی، مسابقه شطرنج ویژه کارکنان دارای معلولیت اداره‌کل بهزیستی استان گیلان برگزار شد.

این مسابقه با هدف تقویت تمرکز، ارتقای مهارت‌های ذهنی و ایجاد فضای دوستانه و پویا میان شرکت‌کنندگان، در محیطی صمیمی و همراه با رقابتی سالم برگزار گردید. شرکت‌کنندگان در چندین دور بازی به رقابت پرداختند و توانمندی‌های خود را در این رشته فکری به نمایش گذاشتند.

در پایان رقابت‌ها، نتایج به شرح زیر اعلام شد:

  • ایوب پناهی – کسب مقام اول با عملکردی درخشان

  • محمد معاف – کسب مقام دوم

  • سهراب خوش‌خلق – کسب مقام سوم

برگزاری این برنامه ورزشی، نمایانگر توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ارزشمند افراد دارای معلولیت و اهمیت فراهم‌سازی بسترهای مشارکت فعال آنان در فعالیت‌های مختلف است. اداره‌کل بهزیستی گیلان همچنان در مسیر حمایت از سلامت جسمی و روانی کارکنان و تقویت روحیه مشارکت‌جویی در میان آنان گام برمی‌دارد.

کد خبر 158394

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد