برگزاری مراسم سوگواری و نشست بصیرتی در اداره‌کل بهزیستی سیستان و بلوچستان

به مناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و ۷۲ تن از یاران باوفایش، و همچنین به یاد شهادت دردانه امام حسین (ع) حضرت رقیه (س)، مراسم روضه‌خوانی و قرائت زیارت عاشورا با حضور کارکنان اداره‌کل بهزیستی سیستان و بلوچستان در محل مسجد انقلاب سازمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی سیستان وبلوچستان ، به مناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و ۷۲ تن از یاران باوفایش، و همچنین به یاد شهادت دردانه امام حسین (ع) حضرت رقیه (س)، مراسم روضه‌خوانی و قرائت زیارت عاشورا با حضور کارکنان اداره‌کل بهزیستی سیستان و بلوچستان در محل مسجد انقلاب سازمان برگزار شد.

زهرا بامری، معاون مشارکت‌های مردمی، توسعه ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی اداره‌کل بهزیستی استان در حاشیه این مراسم با اشاره به اهمیت زنده نگه‌داشتن شعائر حسینی گفت: «محرم فرصت بازنگری در باورهای دینی، بازسازی هویت اجتماعی و تقویت پیوندهای فرهنگی در جامعه است. یاد و نام شهدای کربلا، به‌ویژه حضرت رقیه (س)، روح ایثار و مقاومت را در کالبد جامعه جاری می‌سازد.»

بامری همچنین از برگزاری نشست بصیرتی با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین میربهاء در محل مسجد اداره خبر داد و افزود: «این نشست در راستای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر با موضوع انسجام ملی، تقویت وحدت و نقش راهبردی ولایت فقیه در حفظ همبستگی کشور برگزار شد. در این نشست همچنین اقدامات ددمنشانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در داخل و خارج کشور، به‌ویژه حادثه تأسف‌بار حمله به دادگستری زاهدان، به‌شدت محکوم شد.»

وی خاطرنشان کرد: «رویکرد فرهنگی و دینی در نهادهایی مانند بهزیستی، نقش مهمی در ارتقای آگاهی عمومی و تقویت ارزش‌های معنوی و انقلابی دارد.»

کد خبر 145150

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 12 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد