شهر قدس | اردوی تفریحی یکروزه ویژه کودکان دارای معلولیت ذهنی

مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی مهرتابان یک اردوی تفریحی یکروزه برای ۴۰ نفر از کودکان دارای معلولیت ذهنی و به همراه مادرانشان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی  بهزیستی استان تهران ؛ فرشته شیرین فرد مدیر مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی مهرتابان گفت ؛ این اردو با هدف ایجاد فضایی شاد و پرانرژی برای کودکان عزیز و تقویت روحیه خانواده‌های آنان ترتیب داده شد.

این رویداد در بوستان جوانمردان تهران برگزار شد.
وی افزود: در طول این اردو، کودکان با همراهی مادرانشان از فضای باز، بازی‌های گروهی و تفریحات متنوع بهره‌مند شدند. هدف اصلی از این برنامه ، ایجاد محیطی امن و پرانگیزه برای کودکان بود تا بتوانند در کنار دوستان خود لحظاتی متفاوت و خوشایند را تجربه کنند.
برگزاری این اردو با استقبال گسترده مادران و کودکان مواجه شد و باعث ایجاد همبستگی بیشتر میان خانواده‌های کودکان معلول ذهنی شد.

کد خبر 136279

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد