پیام تبریک مدیرکل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س)، دهه کرامت و روز دختر

مدیرکل بهزیستی استان در پیامی سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س)، آغاز دهه کرامت و روز دختر  را تبریک گفت.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد/اسماعیل دامیار در پیامی سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س)، آغاز دهه کرامت و روز دختر  را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

     " بسمه تعالی "

حضرت فاطمه معصومه (س) در اوّلین روز ماه ذی‌القعده سال ۱۷۳ هجری قمری، در شهر مدینه منوّره چشم به جهان گشود. بزرگ بانویی که به همراه برادرشان امام رضا(ع)، آموزگاران تقوا، احسان و کرامت برای تمامی اعصار شدند.

 انتخاب نیکویی است که فاصله میان ولادت کریمه اهل بیت (س) تا تولد امام هشتم (ع)، دهه کرامت نامیده شده تا ارزش وجودی آن نکورویان را همگان دریابند.

فعالیت در بهزیستی به دلیل تلاش برای رفع مشکلات جامعه هدف و افراد دارای معلولیت و اقشار آسیب‌پذیر اگرچه سخت اما فرصت و تمرینی است تا با تاسی به کریمه اهل بیت ما را در مسیر بازآموزی کرامت و این راه کریمانه قرار دهد.

اینجانب ضمن گرامیداشت دهه کرامت، ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر را به همه دخترانم در خانواده بزرگ بهزیستی، تبریک عرض نموده و از پروردگار متعال بهره‌مندی از سیره و روش زندگانی این بانوی عفیفه را به منظور رشد معنوی، علمی و اخلاقی برای همه خواستارم.

اسماعیل دامیار
مدیر کل بهزیستی استان

کد خبر 135548

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد