به گزارش روابط عمومی بهزیستی گیلان؛ محمد حسین شاهکویی مدیرکل بازرسی ، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری گیلان در این بازدید ضمن بررسی بخش های مختلف مرکز گفت : در راستای ایجاد اشتغال و جلوگیری از گرایش دوباره معتادان بهبودیافته، مهارتآموزی باید در اولویت مراکز ترک اعتیاد باشد.
وی در ادامه بیان داشت: ازآنجاییکه اشتغال و آسیبهای اجتماعی بهعنوان دغدغههای مهم جامعه هستند برای کاهش مشکلات مربوط به این دو حوزه باید تقویت آموزش را جدی بگیریم.
دکتر رضا جعفری سرپرست بهزیستی استان گیلان در این بازدید بر لزوم رعایت بهداشت و استانداردهای لازم در مراکز ترک اعتیاد تاکید کرد و گفت: مدیران مراکز و مسئولین کمپ های ترک اعتیاد می توانند در فرایند و چرخه درمانی بیماران دچار اعتیاد؛ علاوه بر رعایت دستور العمل های بهداشتی و انجام روند درمان، آموزه های اخلاقی را در کنار سایر برنامه ها ی فرهنگی مد نظر قرار دهند تا بیماران در طول بازه زمانی درمان دچار و حتی پس از ترخیص و بهبودی دچار اختلال و نابسامانی نشوند
وی همچنین در پایان این بازدید ضمن ملاقات با بهبود یافتگان و نشستی با مسئولین مرکز برخی نکات را به جهت تقویت عملکرد هر چه بهتر کمپهای ترک اعتیاد این شهرستان بیان و بر لزوم جدیت و اهتمام ویژه در جهت مهارت آموزی بیماران دچار اعتیاد در طول چرخه درمان تاکید کرد.
نظر شما