کرج | ارائه خدمات مشاوره ژنتیک به ۵۴۸۳ نفر در شهرستان کرج

روز پنجشنبه بیست و یکم فروردین ماه مدیر بهزیستی شهرستان کرج به همراه معاون و کارشناس موضوعی از دکتر "شهرام سواد" مؤسس مرکز مشاوره ژنتیک پارس ژنوم به پاس زحمات و همکاری شایسته در جهت ارائه خدمات مشاوره و آزمایشات ژنتیک به جامعه هدف تحت پوشش بهزیستی و نیز اجرای طرح شناسایی و انجام مشاوره ژنتیک خانواده های دو معلولیتی در محل مرکز با اهداء لوح سپاس قدردانی و تجلیل کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان البرز؛ "فرهاد پادری ثانی" مدیر بهزیستی شهرستان کرج اظهار داشت: اطلاعات کم و نداشتن مشاوره ژنتیک به خصوص در مواردی که بیماری ژنتیکی در خانواده وجود دارد، باعث تکرار دوباره بیماری‌ها و معلولیتها می‌شود.

"ثانی" همچنین در رابطه با تأثیر مشاوره‌های ژنتیک در پیشگیری از ایجاد معلولیت‌ها گفت: مشاوره‌های ژنتیک با افزایش سطح اطلاعات و آگاهی مردم، نقش مهمی را در انجام خدمات پیشگیرانه، مخصوصاً در پیشگیری از معلولیت‌ها ایفاء می‌کند.

گفتنیست در سال گذشته تعداد ۵۴۸۳ نفر برای مشاوره ژنتیک به بهزیستی کرج مراجعه کرده اند که از این تعداد ۱۲۴۰ نفر برای مشاوره ژنتیک تشخیصی، ۲۳۴۶ نفر مشاوره قبل از بارداری، ۹۱۰ نفر حین بارداری، ۶۹۴ نفر برای مشاوره قبل از ازدواج و ۲۹۳ نفر مشاوره ژنتیک خانواده های دارای دو معلولیت بوده‌اند.

کد خبر 134176

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد