به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی، عصر امروز در دیدار با کارکنان مرکز مشارکتهای مردمی و توسعه ظرفیتهای اجتماعی و فرهنگی این سازمان گفت: بهزیستی مکان مشارکت است و اینجا کلید باز کردن کیفیت، سرمایه اجتماعی و سلامت اجتماعی است و از ظرفیتها باید کامل استفاده شود
حسینی متذکر شد: بیشترین دغدغه ذهنی بنده به مشارکتها مشغول است. آیا این ذهنیت به مردم منتقل شده که بهزیستی ظرفیت مشارکتپذیری و مشارکتجویی به ویژه در فعالیتهای خیرخواهانه را دارد؟
وی ادامه داد: در بهزیستی مشارکتجویان چه کسانی هستند؟ آیا یک معلم، پزشک، هنرمند، مددکار نمیتواند به عنوان خادم بهزیستی باشد؟ بهزیستی همه نوع خدمتی را میتواند به جامعه هدف بدهد و مخدوم در بخش اجتماعی میتواند کل جامعه باشد.
رئیس سازمان بهزیستی تأکید کرد: ما چگونه میتوانیم افرادی را که به کار گرفتیم و مجوز تشکیلاتی دادیم، به کار بگیریم؟ چه کار کنیم که مجوز ایجاد خیریهها سریعتر صادر شود؟
موافقت با ۹۸ درصد درخواستهای مجوز تاسیس خیریه
حسینی اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳، ۹۸ درصد کسانی که مجوز خیریه خواسته بودند در موعد مقرر انجام شد که این آمار در سال قبلش ۳۷ درصد بوده است.
وی افزود: مدل انجمن اولیا و مربیان مدارس مدل خوبی است و برای تمام مراکز توانبخشی ما قابل اجرا است و باعث افزایش مشارکت، توانمندسازی و افزایش سرمایه اجتماعی میشود.
رئیس سازمان بهزیستی گفت: توانبخشی معنوی را باید به سایر بخشهای توانبخشی اضافه کنیم تا ببینیم چقدر اثربخش است.
وی تصریح کرد: در سازمان بهزیستی تمام بخشها باید با هم ارتباط برقرار کند و متصل باشد. بخش مشارکتها از جاهایی است که میتواند جامعه ایران را که مشارکتجو و مشارکتپذیر است، به بهزیستی متصل کند.
حسینی خاطرنشان کرد: مسئولیت اجتماعی بسیار مهم است و باید نهضت مشارکتی را در جامعه رشد دهیم. راههای مشارکت باید سرعت بگیرد، دایره خدمت مشارکتی، خادمان و مخدومان را گسترش دهیم.
وی افزود: ۹۵ درصد خدمات بهزیستی در کشوری مانند انگلیس توسط مردم انجام میشود. در ایران ظرفیت بسیار بالایی از مشارکت داریم و این بخش باید به کانون آمدوشد و مشارکت افراد تبدیل شود.
رئیس سازمان بهزیستی گفت: در بحث مراکز مثبت زندگی، موضع ما تقویت این مراکز است و دستورالعملهای آنها بررسی و نظرات اصلاحی اعمال شود. ظرفیت مشارکت اجتماعی بسیار بالاست و باید بیش از گذشته در سازمان بهزیستی زیستبوم مشارکت را از کف تا ستاد اجرا کنیم و یکی از الزامات آن، شورای مشارکتها در مراکز، شهرستان، استان و ستاد همانند قلب تپنده دائم در حال تپش باشد.
وی در پایان تأکید کرد: مجمع خیرین افراد دارای معلولیت پتانسیل همراستا شدن با مجمع خیرین مدرسهساز را دارد و باید به صورت مویرگی تا دل شهرستانها پیش برود.
انتهای پیام/
نظر شما