به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل بهزیستی استان کرمان علیرضا وحید زاده مدیرکل بهزیستی استان در این بازدید ضمن تقدیر از خدمات شبانه روزی مراقبین ، کارکنان و مددکاران این مرکز گفت : اینکه در آستانه نوروز با ساماندهی معتادان متجاهر ، چهره شهر متفاوت گردیده ، نشان از تلاشها و خدمات ارزنده شما داردسلام
مدیرکل بهزیستی استان کرمان همچنین در تعامل با مدیر این مجموعه ضمن تاکید برارائه خدمات تخصصی اظهار داشت : به موازات خدمات تخصصی و عملی ، باید با رویکردی علمی در جهت شناخت دقیق اعتیاد تجاهری تلاش کنیم و لازم است از این پدیده بیشتر بدانیم تا بتوانیم مواجهه موثرتری با بیماران متجاهر داشته باشیم.
وی در ادامه ضمن ارزیابی نحوه ارائه خدمات این مجموعه به بیماران حاضر در این مرکز اذعان داشت : امیدوارم با تلاش های شما و تیم مددکاری حاضر در کنار این مجموعه ، نتیجه حاصل ، درمان و اشتغال درصد بالایی از این بیماران باشد.
نظر شما