جلسه طرح میز نماد شهرستان با مدرسی کارشناسان اورژانس اجتماعی بهزیستی شاهین دژ

آخرین جلسه میز نماد شهرستان با حضور وطن دوست مدرس این طرح از اورژانس اجتماعی بهزیستی شاهین دژ در سالن کنفرانس اداره آموزش پرورش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی شاهین دژ؛
مهری داداشیان رئیس بهزیستی شاهین دژ گفت: در طرح نماد کنترل، کاهش آسیب‌های اجتماعی در مدارس و دانش آموزان از یک‌سو و فرآیند رشدمدار و پیشگیری رشدمدارانه و توانمندسازانه از دیگر سو، هدف­ گذاری شده است.
وی افزود: در موضوع کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی، باید طرح‌های مدیریت مورد، یاریگران زندگی، خانه پیشگیری، توانمندسازی دانش آموزان، اولیا و همکاران هم پیش از پیش موردتوجه قرار گیرد.
داداشیان تصریح کرد: رهبری فرمودند برای مبارزه با آسیب های اجتماعی همه افراد حتی آنهایی که به دین و اسلام اعتقادی ندارند، اگر ایران را قبول دارند با همه توان وارد میدان شوند.
وطن دوست مدرس میز نماد و کارشناس اورژانس اجتماعی بهزیستی شاهین دژ گفت: در این برنامه نیاز به درک مشترک و یک انسجام تیمی داریم که به یک استراتژی سیاسی برسیم که ما در این ۶ ماه وقت گذاشتیم و همکاران تلاش های زیادی کردند تا به درک مشترک برسیم و امیدواریم گام های مهمی در سلامت روح و روان دانش آموزان برداریم.
ایشان اظهار داشت: امروز خانواده ای نیست که از آسیب های اجتماعی رنج نبرد امروز آسیب های اجتماعی روحانی، غیر نظامی، فقیر و غنی نمی شناسید و از طبقات خاص جامعه عبور کرده و در کمین همه ما است، اگر قرار است برای آسیب های اجتماعی کار کنیم نیار به نهضت ملی پیشگیری آسیب های اجتماعی است.
گفتنی است؛ در این جلسه عزتی معاون آموزش و پرورش شهرستان گزارشی کامل از طرح نماد را برای حاضر ارائه و در ادامه وطن دوست جوابگوی سوالات کارشناسان دستگاه های اجرایی شهرستان حاضر در جلسه شدند.

کد خبر 132558

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد