به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان زنجان مریم کرمی توجه کامل، ارتباط چشمی، زبان بدن مناسب، قطع نکردن حرف فرزند، بازتاب احساسات را اولین گام در ارتباط با فرزندان برشمرد و افزود: نوجوانانی که ارتباط قوی با والدینشان دارند، احساس امنیت و اعتماد به نفس بیشتری دارند و کمتر به سمت رفتارهای پرخطر می روند.
وی با اشاره به اینکه گوش دادن فعال مهارتی است که والدین میتوانند با تمرین، آن را تقویت کنند، اظهار کرد: وقتی فرزندتان با شما صحبت میکند، لحظه ای از خودتان بپرسید: آیا واقعاً با تمام وجود به او گوش میدهم؟ اگر فرزند شما احساس کند که واقعاً شنیده و درک میشود، احتمال اینکه برای دریافت حمایت به شما مراجعه کند و از مسیرهای پرخطر دور بماند، بسیار بیشتر خواهد بود.
کرمی توجه بیقید و شرط، بازتاب دادن احساسات فرزند، عدم قضاوت و سرزنشگری، پرسش سوال های بازو اجتناب از نصیحت کردن فوری را از مولفه های گوش دادن فعال به فرزندان برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح کارزار رسانه ای "والد آگاه، فرزند ایمن" با هدف افزایش مهارت های فرزند پروری در والدین در راستای پیشگیری از مصرف مواد اعتیاد آور از ۱۷ اسفند ماه لغایت ۲۴ اسفند ماه سال جاری در این استان برگزار می شود و علاوه بر اقدامات مختلف، یک غرفه نیز برای آگاهسازی بیشتر در نمایشگاه بهاره واقع در نمایشگاه بین المللی کاسپین جهت ارتقاء دانش والدین برپا شده است.
نظر شما