به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان اصفهان، معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در آیین تکریم و معارفه مدیرکل بهزیستی استان اصفهان، به تشریح فرایند انتخاب مدیران، اهمیت تعامل با همکاران و چالشهای پیش روی بهزیستی پرداخت و گفت: اگر امروز پرچم بهزیستی استان در اختیار یک همکار قرار میگیرد به واسطه تلاشهای ارزندهای است که از قبل انجام شده است.
سیدحسن موسوی چلک در مورد فرآیند انتخاب مدیران کل بهزیستی استانها گفت: کمیته انتصابات سازمان بهزیستی متشکل از مدیران با سابقه سازمان است. رویکرد سازمان بهزیستی انتخاب مدیران از بدنه سازمان است لذا این کمیته با استفاده از تمام ظرفیتهای افراد با توجه به تخصص و شایستگی برای این انتخاب مورد بررسی قرار میگیرد.
وی ضمن تبریک به استان اصفهان، این انتخاب را به واسطه نزدیک بودن معیارهای افراد معرفی شده، دشوار عنوان کرد و گفت: این مساله نشاندهنده پتانسیل قوی در بدنه بهزیستی استان است و به دلیل قابلیتهای افراد این دوره، سه ماه طول کشید و کار را برای انتخاب سخت کرده بود.
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خطاب به مدیرکل جدید گفت: توصیه رئیس سازمان بهزیستی نیز استفاده از ظرفیتهای این افراد در استان است.
وی ظرفیت مدیران و معاونان سابق بهزیستی استان را بالا دانست و گفت: طی این ۳۲ سال عمر کاریام در سازمان، هیچ کمیته و کارگروهی در کشور بدون حضور یک اصفهانی تشکیل نشده است و مدیران و معاونان سابق و فعلی عموما در همه کمیتههای سازمانی حضور موثر داشتهاند لذا این هوشمندی است که بتوان از این ظرفیت استفاده کرد.
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خاطر نشان کرد: انتظار این است که از همه ویژگیهای مثبت، انگیزه و علاقهای که در افراد وجود دارد و از ظرفیتها برای پیشبرد کار و ادامه رویکرد مدیران سابق استفاده و همچنین برنامههای جدیدی را برای افزایش کیفیت خدمات به کار گرفته شود.
موسوی چلک گفت: در جامعهای که مشکلات اجتماعی زیاد شود به طور طبیعی سازمانهای اجتماعی به ناچار بزرگ میشوند چون سرریز مشکلات در حوزههای اقتصادی و حوزههای دیگر به سمت سازمانهای اجتماعی میآید و در مجموعه دولت، بهزیستی تنها سازمان اجتماعی است که به واسطه وظایف قانونی و مسئولیتهایی که به عهده سازمان بهزیستی گذاشته شده باید پاسخگوی نیاز مردم و دولت به عنوان بخشی از حاکمیت باشد و در چنین شرایطی انتظار این است که سازمان بهزیستی در مجموعه نظام سیاستگذاری کشور، سازمانی باشد که بیشتر دیده شود.
وی ادامه داد: صدای ذینفعان بهزیستی به جایی نمیرسد و هیچ کس نیست که تردید داشته باشد که با یک میلیون تومان مستمری ماهیانه میتواند زندگی آبرومندانه داشته باشد تا شعار زیستن اجتماعی اتفاق بیفتد. هیچ کس نیست که نداند بین منابعی که امروز بخش خصوصی و سازمانهای غیردولتی انجام میدهند با آنچه سازمان به عنوان یارانه پرداخت میکند هیچ تناسبی وجود ندارد؛ لذا اینها میتواند چالشهای جدید پیش روی دولت در آینده باشد.
رئیس انجمن مددکاری ایران تصریح کرد: انتظار ما این است که سازمان بهزیستی به عنوان سازمانی که مسئول اجرای اصل بیست و نه قانون اساسی که اصل حاکمیتی است به عنوان این نوع سازمان مورد توجه و حمایت بیشتری هم قرار بگیرد.
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، حفظ حرمت همکاران و سرمایههای اجتماعی، پیگیری امور همکاران را انتظارات سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد.
موسوی چلک گفت: شرکای اجتماعی، سمنها رعیت ما نیستد و سازمان قیم آنها نیست، باید از ظرفیت شرکای اجتماعی در سیاستگذاری و برنامهریزی هم در اجرا بهره برد و از ظرفیت آنان استفاده کرد.
وی افزود: تعامل با اصحاب رسانه، از دیگر مواردی است که علیرغم نقد باید با آنها همراه بود چرا که سازمان به دنبال شفافیت و سلامت اداری است. هر رسانه مخاطب خاص خود را دارند و میتوانند صدای ما را به دیگران برساند.
معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور اظهار کرد: مهمترین ذینفعان، ارباب رجوع است. اگر منشور اخلاقی سازمان و منشور اخلاقی مددکار اجتماعی ایران را مرور کنیم، ارباب رجوعها به عنوان شهروندان درجه یک هستند و با آمدن پیش ما سبک و آرام میشوند.
موسوی چلک خطاب به سرپرست بهزیستی استان گفت: سازمان بهزیستی تا زمانی که در چارچوب کار هستید، همراه و حامی است و این حمایتها استانی و فراستانی است. باید به هم کمک کنیم تا بتوانیم پاسخگوی مطالبات و نیازهای مردم در این شرایط سخت جامعه باشیم.
وی در پایان یادآور شد: مسئولیت پذیری بهزیستی، پرسشگری و مطالبهگری برای دفاع از حقوق کسانی که ما موظف به دفاع از حقوق آنان هستیم، انتظار ماست.
به گزارش روابط عمومی، آیین تکریم و معارفه مدیرکل بهزیستی استان اصفهان عصر امروز با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار شد.
نظر شما