به گزارش روابط عمومی بهزیستی کردستان، در این مراسم که فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان بیجار حضور داشتند غلامرضا محمدمیرزایی رئیس بهزیستی بیجار ضمن تبریک دهه مبارک فجر گفت: آسایشگاه شماره دو مرکز مراقبتی توانبخشی معلولین ذهنی بیجار با ظرفیت ۴۰ نفر و با هزینهای بالغ بر ده میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید که مبلغ ۷۵۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات تملک دارایی فرمانداری و ۲۵۰۰ میلیون ریال از محل مشارکت خیرین و اعتبارات مرکز تامین و هزینه گردید.
وی افزود: با افتتاح این آسایشگاه زمینه اشتغال ۵ نفر نیز فراهم گردید.
محمدحسین محبیان فرماندار بیجار نیز ضمن تبریک دهه مبارک فجر و قدردانی از رئیس بهزیستی بیجار و کارکنان مرکز گفت: از خیرین شهرستان بیجار انتظار داریم با حمایت مالی از مرکز ۲۲ بهمن در تامین هزینههای مرکز مساعدت و همکاری داشته باشند.
در ادامه این مراسم، فرماندار و مسئولین شهرستان از آسایشگاه شماره یک نیز بازدید کردند و ضمن دیدار با کارکنان مرکز، از نزدیک در جریان فعالیت و خدمات آنان قرار گرفتند.
نظر شما