به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان بوشهر و به نقل از بهزیستی شهرستان دیلم در این نشست آقای محمد طاهری مدیر اجرایی مجمع خیرین سلامت شهرستان دیلم گزارشی از هماهنگی بین دستگاههای ذیربط ارائه نمودند.
وی عنوان داشتند : در این اردو صرفاً خدمات دندانپزشکی به دهک های پایین درآمدی ۱ تا ۳ و مدجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) با همکاری دندانپزشکان طرف قرارداد بنیاد علوی ارائه خواهد شد.
محمد طاهری اظهار داشت : این اردو با همکاری ۱۷ دندانپزشک و تکنسین بهداشت دهان، ۱۰ یونیت دندانپزشکی، دستگاه رادیوگرافی و سایر لوازم وبا پشتیبانی منطقه نفت بهرگان و با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم در مرکز جامع خدمات سلامت شهر امام حسن از ۲۸ بهمن ماه به مدت سه روز برگزار خواهد شد.
حجة الاسلام محمود عبدالهی رئیس اداره سازمان های مردم نهاد و امور خیرین دانشگاه نیز ضمن قدردانی از برگزاری اردوی تخصصی دندانپزشکی اظهار داشتند : دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آمادگی اعزام دندانپزشک در همه سطوح و تأمین یونیت پرتابل جهت کمک به اردوی مزبور را دارد.
فرید محبی مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان نیز با بیان اینکه شهرستان دیلم در ارزیابی بکارگیری ظرفیت خیرین در امور زیربنایی و تجهیزات در رتبه ممتاز قرار دارد عنوان داشتند : در برگزاری این اردو نیز مجمع خیرین سلامت با کمک خیرین بخشی از هزینه این اردو را تأمین خواهد کرد. وی به مؤفقیت مجمع خیرین سلامت شهرستان در برگزاری این اردوها و نیز قدردانی از شرکت نفت منطقه بهرگان به عنوان یکی از شرکاء و خیرین حقوقی مجمع نیز اشاره نمودند.
فاطمه جوهری رئیس اداره بهزیستی شهرستان دیلم گفت:با پیگیری های بعمل آمده توسط مددکاران تعداد ۱۱۳نفر از مددجویان تحت پوشش دهک های درآمدی ۱تا۳ نیازمند خدمات دندانپزشکی شناسایی ونسبت به حضور آنان در مرکز جامع خدمات سلامت شهر امام حسن در تاریخ نقرر اطلاع رسانی خواهد شد.
نظر شما