مددکاری اجتماعی؛ کلید دستیابی به جوامع مقاوم و متعادل در مسیر به‎زیستن پایدار

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی در آیین گرامیداشت روز مددکار، مددکاران اجتماعی را به عنوان گسترش‌دهندگان چتر رفاه اجتماعی و راهبردی نوین معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی آذربایجان شرقی، مدیرکل بهزیستی استان در آیین گرامیداشت روز مددکار، گفت: این حرفه با تلفیق علم، هنر و مهارت می تواند تغییرات مؤثری در زندگی افراد و محیط اجتماعی ایجاد کند.

دکتر صحاف در این آیین که همزمان با میلاد بزرگ مددکار عالم حضرت علی(ع) با حضور مددکاران بخش دولتی و غیردولتی بهزیستی برگزار شد؛ ضمن تبریک این روز، " مددکاری اجتماعی و به‎زیستن پایدار "را شعار امسال روز مددکار خواند و ابراز داشت : مددکاری، توانمندی‌های روحی خاص و توانایی در برقراری ارتباط با دیگران، توأم با دانش و تجربه است که در سازمان بهزیستی یکایک این توانایی ها مد نظر قرار می گیرد.

مددکاری اجتماعی؛ کلید دستیابی به جوامع مقاوم و متعادل در مسیر به‎زیستن پایدار

وی با بیان توانمندی های متخصصین حرفه مددکاری اجتماعی گفت : این قشر قادرند در جهت گسترش چتر رفاه اجتماعی، تحقق مؤلفه‌های همبستگی اجتماعی، ارتقای سلامت اجتماعی، محافظت در برابر انواع مخاطرات و آسیب های اجتماعی، عوامل خطر در محیط زیست، حمایت از گروه‌هایی نظیر زنان، کودکان، سالمندان و همچنین سازمان‌ها، فعالان اجتماعی و سمن‌ها به خوبی به ایفای نقش بپردازند و اخلاص در کار و پیگیری حل مشکلات خانواده ها با سعه صدر لازمه قبولی خدمت در این جایگاه است.

صحاف توسعه مددکاری اجتماعی حرفه‌ای و نوین را بسیار مهم خواند و اظهار داشت : سازمان بهزیستی کشور در راستای اجرای طرح تحول و اتخاذ رویکرد اجتماعی شدن سلامت، باور دارد که با توسعه مددکاری اجتماعی حرفه‌ای و نوین می‌تواند بار هزینه‌ای مشکلات اجتماعی در کشور را کاهش دهد و با افزایش انسجام اجتماعی، به ویژه در سطوح محلی، زمینه‌ساز بهبود شاخص‌های اجتماعی و فراگیری عدالت اجتماعی شود.

مددکاری اجتماعی؛ کلید دستیابی به جوامع مقاوم و متعادل در مسیر به‎زیستن پایدار

وی وجود افراد متخصص با هدف همراهی و راهنمایی مردم در طی مسیر دشوار زندگی در پی پیچیده‌شدن شرایط زندگی اجتماعی در دنیای امروز را اجتناب‌ ناپذیر دانست و بیان داشت : مددکاران اجتماعی را می توان یکی از پیشروترین اقشار جامعه محسوب کرد که با تسلط بر علوم و دانش‌های جامعه‌شناسی، روان‌شناسی و علوم اجتماعی می‌توانند راهگشای انسان در حل مشکلات مختلف زندگی باشند و فرارسیدن روز بزرگداشت مقام مددکار، فرصت گرانمایه‌ای است که جامعه بار دیگر به اهمیت حضور مددکاران پی برده و زمینه‌های لازم برای معرفی بیش از پیش این گروه مهم و تأثیرگذار را فراهم نماید.

* روز مددکار، روز دغدغه‎مندان آرامش و سلامت جامعه

وی روز مددکار را متعلق به تمام انسان‌هایی دانست که دغدغه آرامش دیگران، بیقرارشان می‎کند و به نوعی جزو خیرین بهزیستی محسوب می شوند و همراه سازمان ( مراکز مثبت زندگی ) در اولویت برنامه های اجرایی می باشند و بی شک نقش موثری در تحقق ماموریت های سازمان برعهده خواهند داشت. مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی از اشتغال ۹۰۰ مددکار در حوزه های اجتماعی، پیشگیری و توانبخشی بهزیستی استان خبر داد و اظهار داشت : بالغ بر ۲۰۰ نفر از مددکاران اجتماعی این اداره کل در بخش دولتی و بالغ بر ۷۰۰ نفر در بخش غیر دولتی اعم از مراکز روزانه و شبانه نگهداری و مراکز مثبت زندگی به عنوان مددکار اجتماعی متولی ارایه خدمات بوده و همیار سازمان در امر توانمند سازی مددجویان می باشند.

مددکاری اجتماعی؛ کلید دستیابی به جوامع مقاوم و متعادل در مسیر به‎زیستن پایدار

دکتر صحاف افزود : از صمیم قلب از زحمات و تلاش ها و کوشش تعهدمندانه این عزیزان در راستای حل مشکلات شخصی، خانوادگی، شغلی و اجتماعی و...جامعه هدف و مددجویان گرانقدر را ارج نهاده و از پروردگار متعال برای کلیه خدمت گزاران صدیق و شریف این مرز و بوم توفیق و سربلندی مسئلت می‌نمایم و امیدوارم به لطف خداوند منان شاهد تحقق اهداف توسعه پایدار و همه جانبه، ارتقای رفاه و سلامت اجتماعی در کشور باشیم.

شایان ذکر است در این آیین که با اجرای برنامه های متنوع برگزار شد از مددکاران اجتماعی با اهدای لوح سپاس تجلیل شد. گفتنی است به همت معاونت سلامت بهزیستی آذربایجان شرقی، نظیر این مراسم در کلیه شهرستان‌ها برگزار شد.

کد خبر 127670

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد