برگزاری همایش بزرگداشت روز ملی مددکاری اجتماعی

همایش بزرگداشت روز ملی مددکاری اجتماعی با شعار مددکاری اجتماعی و بهزیستی پایدار با حضور مددکاران اجتماعی شاغل در بخش دولتی و غیردولتی بهزیستی و دیگر دستگاههای زیرمجموعه وزارت تعاون ، کار ورفاه اجتماعی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی هرمزگان ؛ همایش بزرگداشت روز ملی مددکاری اجتماعی با شعار مددکاری اجتماعی و بهزیستی پایدار با حضور سامیه جهانشاهی مدیرکل بهزیستی هرمزگان ، محدثه درویشی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان ، معاونین و مسئولبن بهزیستی استان، مدیران و نمایندگان دستگاههای زیرمجموعه وزارت تعاون ، کار ورفاه اجتماعی استان و مددکاران اجتماعی شاغل در بخش های دولتی و غیردولتی برگزار شد.

سامیه جهانشاهی مدیرکل بهزیستی هرمزگان در این همایش با ارائه گزارشی از اقدامات تخصصی و خدمات شاخص بهزیستی استان در حوزه مددکاری اجتماعی توانمند سازی جامعه هدف را یکی از اهداف عالیه سازمان بهزیستی کشور و اداره کل بهزیستی استان برشمرد و گفت : این امر میسر نمی شود بجز با نگاه تخصصی که باید در بدنه کارشناسی باشد .

وی افزود : مددکاری اجتماعی حرفه‌ای است که در آن مددکار کمک می‌کند که مددجو مشکل خود را بشناسند و به توانایی‌های خود پی ببرد و با استفاده از منابع و امکانات موجود در جهت حل مشکل خود بر آید.در یک کلام توانمندسازی جامعه هدف مهمترین بخش از فعالیت مددکاران اجتماعی است .

جهانشاهی با اذعان به اینکه بار سنگینی از فعالیتها و ماموریت های بهزیستی در خدمت رسانی به افراد دارای معلولیت و مددجویان بر عهده مددکاران است ، اظهار کرد : در حال حاضر در. بهزیستی هرمزگان ، ۱۹۹ مددکار در دو بخش دولتی و غیردولتی فعالیت می کنند .

مدیر کل بهزیستی استان هرمزگان با قدردانی از زحمات کلیه مددکاران که شبانه روز ، دلسوزانه و تخصصی در خدمت جامعه هدف هستند گفت : حساسیت کار مددکاران اجتماعی در بهزیستی به شکلی است که افرادی که در معرض آسیب های اجتماعی متفاوتی هستند گاهی با یک اقدام تخصصی و حرفه ای مسیر زندگی آنها عوض می شود .

سامیه جهانشاهی در بخشی دیگر از سخنان خود به عشق ، علاقه و تعهد بالای مددکاران اجتماعی در بهزیستی اشاره و خاطر نشان کرد : توانمندسازی جامعه هدف بهزیستی مهمترین هدف بهزیستی است و قطعا تحقق این مهم نیازمند یاری و حمایتگری همه ارکان و دستگاههای اجرایی استان است .

وی آموزش و بازآموزی مددکاران در بخش های دولتی و غیردولتی و شرکای اجتماعی بهزیستی را یکی از دستورکارهای بهزیستی هرمزگان عنوان کرد .

جهانشاهی در ادامه از انتظارات و مطالبات مددکاران سخن گفت و اظهار داشت : قرار دادن شغل مددکاری در دسته مشاغل سخت از مطالبات مددکاران اجتماعی استان است.

وجود مراکز تخصصی و فعال بودن انجمن مددکاری استان با حمایت حوزه اجتماعی وزارت کشور و وجود رشته های تخصصی مددکاری در استان با هدف تقویت منابع و سرمایه های انسانی بخشی از سخنان پایانی و مطالباتی بود که مدیرکل بهزیستی هرمزگان در راستای تقویت بدنه کارشناسی و تخصصی حوزه مددکاری در استان ارائه نمود .

در ادامه این همایش راضیه سلطان عباسی ندوشن مدیر حوزه علمیه خواهران استان مباحثی پیرامون شخصیت حضرت زهرا (س) ، فرزندآوری و ارتباط همسران ارائه نمود .

در پایان نیز از مددکاران مددکاران اجتماعی شاغل در بخش های دولتی و غیردولتی بهزیستی و دیگر دستگاههای زیرمجموعه وزارت تعاون ، زنان سرپرست خانوار موفق ، زنان توانمند و تاثیرگذار و همکارانی که در سال جاری ازدواج کرده و یا فرزندآوری داشته اند با اهدای لوح و هدیه تجلیل شد .

در حاشیه برگزاری این همایش نیز ، نمایشگاهی از صنایع دستی و توانمندی های جامعه هدف دستگاههای زیر مجموعه وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی در استان برگزار گردیدو در معرض دید عموم قرار گرفت .

انجام تست قند خون و فشار خون کارکنان و مراجعین  با همکاری مدیریت درمان استان بخشی دیگر از این مراسم بود.

کد خبر 127553

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد