زهرا اثنی عشری معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی فارس اظهار داشت:
شرکت کنندگان در این دوره یک نفر از هر استان از مراکز غیر دولتی مشاوره و از هر استان ۳ نفر از بخش دولتی و ۱۴۸۰ بصورت آنلاین در دوره حضورداشتند.
در روز اول این دوره در خصوص مفاهیم اعتیادهای رفتاری، تعاریف و معیارهای تشخیصی تدریس شد. همچنین در خصوص اعتیاد به قمار و شبکههای اجتماعی و بازی و شناخت آن بحث و بررسی صورت گرفت.
در روز دوم نیز درخصوص مصاحبه تکنیکها و ورود به درمان، نحوه ارزیابی و تشخیص اعتیاد به شبکه های اجتماعی ,بازی و تست های مربوطه تدریس شد.
همچنین در زمینه درمان بر اساس رویکرد شناختی رفتاری و مصاحبه انگیزشی و ایجاد تغییر در مراجع صحبت شد.
در روز سوم نیز پروتکلهای مربوطه معرفی و بررسی شد.
دکتر توکلی مدیر کل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور با حضور بر خط در این دوره ی آموزشی ضمن تقدیر از مدیر کل و دست اندرکاران اجرای این برنامه در بهزیستی فارس اظهار داشت:
این دوره برای اولین بار در کشور بر اساس رویکردها و اهداف دقیق سازمانی در دستور کار قرار گرفته است .
دکتر توکلی افزود: بهزیستی سازمانی تخصصی است که متولی سلامت اجتماعی می باشدو همواره نسبت به موضوعات اجتماعی رویکردی سلامت محور دارد و تلاش می کند از نگاه های غیر تخصصی به موضوعات اجتماعی بپرهیزد.
طیف گسترده ی خدمات بهزیستی در قالب های مختلف حضوری ,مجازی و تلفنی و طرح ریزی برنامه های متنوع مشاوره ای بیانگر این مطلب است که هدف سازمان بهره مندی عموم جامعه ازاین خدمات است.
مدیر کل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزستی کشور با بیان این که این دوره اولین دوره تربیت درمانگر در کشور است گفت دفتر مشاوره و امور روانشاختی به عنوان یکی از اجزای سازمان همواره تلاش می کند تا سطح مداخلات علمی و مبتنی بر شناخت موضوع باشد و این برنامه نیز با رویکردی علمی و برنامه محور طراحی شده است, با توجه به توانمندی استان فارس این استان به عنوان مبنا برای برگزاری اولین دوره آموزشی انتخاب شد تا بسته های آموزشی و شیوه ی اجرا پس از این به سایر استان ها تعمیم داده شود.
گفتنی است این دوره در سومین روز برگزاری حضور برخط دکتر موسوی چلک معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور و بهره مندی از رهنمود های ارزشمند ایشان را نیز در برنامه داشت.
نظر شما