در رسانه| فعالیت اورژانس اجتماعی در ۷ شهرستان چهارمحال و بختیاری

شهرکرد-مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری گفت: اورژانس اجتماعی در هفت شهرستان شهرکرد، فارسان، لردگان، اردل، کیار، بروجن و سامان دایر می‌باشد و خدمات ارائه می‌دهد.

مهشید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: برنامه اورژانس اجتماعی تلفیقی از یک سری از فعالیت‌ها در بحث مداخله در بحران‌هایی که افراد به‌صورت فردی، خانوادگی و اجتماعی با آن مواجه هستند، می‌باشد.

وی شماره ۱۲۳ را مربوط به اورژانس اجتماعی دانست و تصریح کرد: این خط مربوط به تیم سیار اورژانس اجتماعی است که امکان ارتباط با این اورژانس را برای همه هم‌استانی‌ها فراهم می‌سازد.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: ویژگی مهم اورژانس اجتماعی ارائه خدمات اجتماعی به‌صورت تخصصی، به‌موقع و در دسترس است، اورژانس اجتماعی محدود به زمان و مکان نیست و به‌صورت شبانه‌روزی در دسترس قرار دارد.

سلیمانی عنوان داشت: در اورژانس اجتماعی مرکز مداخله در بحران وجود دارد که در هفت شهرستان شهرکرد، فارسان، لردگان،  اردل،  کیار، بروجن و سامان دایر می‌باشد و به افرادی که در معرض آسیب هستند و افرادی که آسیب‌دیده هستند ارائه خدمات می‌کنند.

وی افزود: اورژانس اجتماعی در بحث کودک‌آزاری، همسر آزاری، سالمند آزاری و مشکلات خانوادگی ورود می‌کند.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری خدمات اورژانس اجتماعی سیار را به‌صورت سرپایی و در خود محل عنوان و خاطرنشان کرد: اما در پایگاه‌های ثابت یا موقتی اورژانس اجتماعی هم خدمات ارائه می‌شود و افراد می‌توانند به آن مراجعه کنند و کمک بگیرند.

سلیمانی گفت: اصول اورژانس اجتماعی برنامه‌ای است که به فرد، خانواده و جامعه توجه می‌کند و رویکرد علمی دارد، بنابراین کسانی که در زمینه‌های روحی، روانی و عاطفی دچار مشکلاتی شده‌اند، می‌توانند با ۱۲۳ تماس بگیرند.

وی کنترل و کاهش بحران‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی را ازجمله اهداف اورژانس اجتماعی دانست و عنوان داشت: در این اورژانس در بحث توانمندی افرادی که آسیب‌دیده هستند ورود می‌شود، اما در بخشی دیگر با مشارکت مردم شناسایی مناطق آسیب‌زا صورت می‌گیرد، در بحث ارتقا آگاهی، مسائل خانوادگی، شناخت خانواده، مسائل اجتماعی مداخله مؤثر به‌منظور کاهش جرایم و جلوگیری از تشدید بحران یا ایجاد بحران صورت می‌گیرد.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: زوجین متقاضی طلاق، زنان و دختران در معرض آسیب اجتماعی یا آسیب‌دیده، افرادی که قصد خودکشی دارند، همسران و کودکانی که مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند، افراد مبتلا به اختلالات روحیاتی و جنسیتی، دختران و پسران فراری از منزل و… جز جامعه هدف اورژانس اجتماعی هستند.

سلیمانی ادامه داد: اطلاعات افرادی که با اورژانس اجتماعی تماس می‌گیرند کاملاً محرمانه است و یا ماشین اورژانس به محل مراجعه می‌کند یا فرد به‌صورت تلفنی به مراکز مشاوره ارجاع داده می‌شود.

کد خبر 126654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد