به گــزارش روابـطعمـومی ادارهکـل بهـــزیستی استـان کرمانشـــاه؛
این دوره تخصصی، با حضور ۴۳ تسهیلگر منتخب توسط دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی "اداره اورژانس پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و بازتوانی اعتیاد"، با حضور دکتر پایدار رئیس این اداره و همچنین روشنیان، بهروزمند و جمشیدیصفا از کارشناسان دفتر مذکور، در محل سالن فجر ادارهکل بهزیستی کرمانشاه اجرا شد.
الهام حسنی و پریسا جعفری مدرسان این کارگاه؛ طی ۳ روز، ۱۴ سرفصل آموزشی از جمله: آموزش تسهیلگری و مهارتهای خودآگاهی، ابراز وجود، ارتباط مؤثر، حل مسأله، مسئولیتپذیری و قاطعیت، سواد رسانهای، خودمراقبتی در برابر مصرف مواد مخدر و همچنین آشنایی با مفاهیم بهداشت بلوغ و اصول مصاحبهی تخصصی با افراد دارای رفتارهای پرخطر و ... را برای تسهیلگران منتخب، تشریح کردند.
برگزار_کنندگان، هدف کلی از اجرای این طرح را تحکیم بنیان خانواده و افزایش تابآوری از طریق ارتقاء سطح سواد سلامت اجتماعی و سواد رسانهای در راستای بهزیستن و کاهش خطر و آسیب در حوزه مسائل روانی عنوان کردند.
اهداف اختصاصی این طرح نیز شامل:
- ارتقاء سطح دانش، آگاهی و تابآوری گروه هدف در راستای سواد سلامت اجتماعی و رسانهای
- توانمندسازی تسهیلگران مجریِ طرح برای ارائه آموزش و مشاوره به گروه هدف
- تربیت و مراقبت از نسل سالم و ایمن، بهعنوان سرمایههای اجتماعی
- برقراری یک نظام شناسایی و ارجاع، برای دریافت خدمات مشاورهای به افراد در معرض خطر، از طریق مراکز مشاوره
- و برقراری یک شبکه ارتباطی سازنده بین نوجوانان، جوانان و والدین آنها در گروههای هدف تسهیلگران و ارائهدهندگان خدمات تخصصی سلامت میباشد.
جامعه هدف این طرح، تعداد ۱۴۰۰ نفر از دختران و زنان ۱۳ تا ۴۵ سال ساکن استان کرمانشاه هستند با اولویتِ زنان و دختران عضو جامعه هدف بهزیستی، محلات آسیبپذیر و مناطق روستایی کمبرخوردار که طی ۱۲ جلسهی ۲ساعته از طریق آموزشگران این کارگاه تدریس خواهد شد.
بـرای پیوستـن به کانـال ادارهکل بهـــزیستی استـان کرمانشــاه در پیامرسان ایتــا، اینجــــا را لمس کنیـد.
نظر شما