به گزارش روابط عمومی بهزیستی آذربایجان شرقی، اصغر محمدی، درحاشیه برگزاری هفتمین جشنواره تئاتر منطقهای افراد دارای معلولیت«طلوع» در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: این نمایش مربوط به سال ۱۳۲۰ و زندگی فخرالزمان است که سال ۱۲۸۶ بر اساس یک اتفاق مرتکب قتل شده و برادر خود را به قتل رسانده، چهل سال آن را تحمل نکرده و همیشه بابت آن احساس گناه میکرد.
وی ادامه داد: در سال ۱۳۲۰ دختران مختلفی را آورده و به آنها تلقین میکند که فخر الزمان هستند و از این قضیه برای آرامش روانی خود استفاده میکرد. روان پریشی خاصی دارد که یک اتفاق هولناک در زندگی این شخص به دلیل عشق به یک مشروطه خواه افتاده و محمدشاه قاجار که با مشروطه طلبها مخالف بوده منجر به اتفاقات ناگواری در زندگی فخرالزمان میشود که گروه ما این نمایش را روایت کردند.
وی با بیان اینکه از سال ۱۳۹۴ افتخار این را دارم که با افراد دارای معلولیت کار میکنم، افزود: این افراد توانمند هستند، گرچه محدودیتهای کوچکی دارند اما با تلاش و کوشش آن را جبران میکنند. از آنها یاد گرفتم که با وجود محدودیت نیز میتوانیم کارهای بزرگی انجام دهیم.
این کارگردان زنجانی به تأثیرات مثبت اینگونه جشنوارهها در زندگی افراد دارای معلولیت اشاره کرد و گفت: اعتماد به نفس و دوری از گوشه گیری از جمله تاثیرات این جشنوارهها برای افراد دارای معلولیت است.
گفتنی است؛ هفتمین جشنواره تئاتر منطقه ای افراد دارای معلولیت «طلوع» از ۱۸ آذرماه با حضور گروه هایی از استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و قزوین به میزبانی تبریز برگزار شده و گروه های برتر طی مراسمی در روز ۲۱ آذرماه تجلیل می شوند.
نظر شما