مهدیشهر | ارائه عملکرد حوزه توانبخشی بهزیستی شهرستان

اداره بهزیستی شهرستان مهدیشهر دارای ۱۲۲۳ پرونده توانبخشی است که به تفکیک شامل ۱۴۷ پرونده معلولیت بینایی، ۱۶۶ پرونده شنوایی، ۵۱۵ پرونده جسمی-حرکتی، ۱۵۹ پرونده روان، ۲۱۴ ذهنی و ۲۲ پرونده صوت و گفتار می‌باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان سمنان، همزمان با گرامیداشت هفته ملی افراد داری معلولیت، ربابه گلوردیان رئیس اداره بهزیستی شهرستان مهدیشهر در نشست صمیمی با کارشناسان حوزه تخصصی توانبخشی ضمن تبریک هفته ملی افراد دارای معلولیت با اشاره به شعار این هفته ”توسعه نقش افراد دارای معلولیت الهام بخش آینده ای فراگیر و پایدار" گزارشی مختصر از عملکرد حوزه ارائه کرد.

در این نشست ربابه گلوردیان با اشاره به هدف توانبخشی در احیای توانمندی ها و مهارت های افراد، افزود: اداره بهزیستی شهرستان مهدیشهر دارای ۱۲۲۳ پرونده توانبخشی است که به تفکیک شامل ۱۴۷ پرونده معلولیت بینایی، ۱۶۶ پرونده شنوایی، ۵۱۵ پرونده جسمی-حرکتی، ۱۵۹ پرونده روان، ۲۱۴ ذهنی و ۲۲ پرونده صوت و گفتار و خدمات ارائه‌شده در این حوزه شامل حمایت‌های اجتماعی، توانبخشی حرفه‌ای و تأمین تجهیزات موردنیاز است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان خاطر نشان کرد: خدمات حوزه توانبخشی بهزیستی طیف گسترده‌ای از حمایت‌ها و آموزش‌ها را برای افراد دارای معلولیت فراهم می کند که شامل تأمین وسایل کمک‌توانبخشی مانند ویلچر، سمعک، پروتز، کفش طبی و عصای سفید است که به استقلال بیشتر افراد کمک می‌کند.

وی همچنین:  خدمات کاردرمانی، گفتاردرمانی و فیزیوتراپی بهبود عملکرد جسمی و حرکتی را هدف قرار می‌دهند و در بخش حرفه‌آموزی، افراد دارای معلولیت با مهارت‌های شغلی آشنا شده و برای ورود به بازار کار آماده می‌شوند.

گلوردیان آموزش مهارت‌های زندگی روزمره را یکی از بخش‌های مهم این خدمات برای کمک به ارتقاء کیفیت زندگی برشمرد و گفت: بهزیستی حمایت‌های اجتماعی و روانی مانند مشاوره، کمک‌هزینه معیشتی، و تسهیل دسترسی به خدمات درمانی و اجتماعی را به خانواده‌ها و افراد تحت پوشش ارائه می‌دهد که هدف این خدمات توانمندسازی افراد دارای معلولیت، کاهش وابستگی، و فراهم کردن زمینه مشارکت فعال در اجتماع است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان مهدیشهر تعدادکارشناسان مراکزدولتی وغیردولتی حوزه توانبخشی شهرستان را ۹ نفر اعلام و با تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش‌های همکاران به ویژه سرکار خانم صدیقه شاهورانی اظهار داشت: تلاش این بزرگواران در ارائه خدمات توانبخشی با کیفیت و مؤثر، بهبود زندگی افرادی که به حمایت نیاز دارند، بسیار ارزشمند و قابل ستایش است. این کارشناسان با تلاش‌های خستگی‌ناپذیر خود، به جامعه نشان داده‌اند که توانبخشی فراتر از یک حرفه است؛ یک تعهد و مسئولیت انسانی است که از طریق آن تغییرات مثبت واقعی در زندگی افراد ایجاد می‌شود.

کد خبر 124625

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد