ماده مخدر "گل" و بیماری روانی | پیشگیری

افرادی که زمینه بیماری روانی در آن‌ها وجود دارد، با مصرف گل، بیماریِ آن‌ها فعال می‌شود و در واقع؛ گل ماشه‌چکان بیماری روانی است.

به گــزارش روابـط‌عمـومی اداره‌کـل بهـــزیستی استـان کرمانشـــاه؛

مواد به سه دسته مخدرها، محرک‌ها و توهم‌زاها تقسیم می‌شوند که مخدرها شامل تریاک و مشتقات آن است و شیشه که یک اصطلاح خیابانی است، جزو محرک‌هاست. ماده اعتیادآور گل جزو دسته کانابیس‌ها بوده و ماده اصلی آن ماری جووانا و از مشتقات گیاه شاهدانه است که حشیش نیز یکی از انواع کانابیس‌ها است.

مصرف این مواد، تأثیر مستقیم روی سیستم اعصاب مرکزی می‌گذارد. وقتی محرک‌ها مصرف شود، در کوتاه‌مدت سطح هوشیاری افراد افزایش یافته، تمرکز بیشتر و خواب کمتر می‌شود و انرژی بیشتری دریافت می‌کنند. این اثرِ همه مواد محرک است و معمولاً کسانی این مواد را مصرف می‌کنند که این ویژگی‌ها را ندارند و یک شادی موقتی در آن‌ها ایجاد می‌شود.

عارضه مهم دیگر؛ سندروم بی‌انگیزگی است. با مصرف ماده اعتیادآور گل، انگیزه افراد از بین می‌رود. مصرف‌کننده در کوتاه‌مدت شادابی پیدا می‌کند اما در ادامه دچار افت عملکرد می‌شود. عوارض مصرف این مواد در درازمدت می‌تواند منجر به از دست دادن حافظه و ایجاد اختلال در یادگیری، افسردگی و ایجاد مشکل در کارکردهای روزانه شود.


بـرای پیوستـن به کانـال اداره‌کل بهـــزیستی استـان کرمانشــاه در پیام‌رسان ایتــا، اینجــــا را لمس کنیـد.

کد خبر 123081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد