به گزارش روابط عمومی بهزیستی خوزستان مهران کریمیان مدیرکل بهزیستی استان در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات بهزیستی خوزستان در خصوص امر به معروف و نهی از منکر و مصادیق آن گفت: پیگیری و اجرای دستورالعمل ها و قوانین ستاد امر به معروف و نهی از منکر ، برگزاری دوره های مختلف آموزشی، جریان سازی، تبلیغات، آگاهسازی در فضای مجازی برای همکاران و جامعه هدف از جمله این اقدامات است.
وی با اشاره به اعزام ۱۳ گروه از جامعه هدف زائر اولی بهزیستی به عتبات عالیات و مشهد مقدس در سالجاری بیان داشت: با توجه به اهمیت اربعین حسینی در زنده نگه داشتن امر به معروف و نهی از منکر، بهزیستی خوزستان با همکاری خیرین و موسسات خیریه هرسال اقدام به برپایی مواکب در شلمچه و چزابه و ارائه خدمات گوناگون به مردم به ویژه جامعه هدف همچون اسکان، پذیرایی، ساماندهی آسیب ها، تعمیر لوازم کمک توانبخشی و... می کند.
کریمیان ادامه داد: از دیگر خدمات بهزیستی برای کمک به تحکیم بنیان خانواده و جلوگیری از آسیب های اجتماعی راه اندازی خط مشاوره تلفنی رایگان ۱۴۸۰ است که در مواردی از قبیل اختلاف زوجین، اختلاف والدین و فرزندان، اعتیاد اعضای خانواده و... توسط ۱۲ همکار متخصص روانشناس و مشاور ،به عموم مردم خدمات رسانی می کنند.
وی با تاکید بر اینکه اجتماعی کردن و مردمی کردن برنامه های بهزیستی از اساسی ترین اهداف ماست اظهار داشت: در حال حاضر ۱۹۰ مرکز مشاوره تحت نظارت بهزیستی در استان خوزستان فعالیت دارند و آمادگی ارائه مجوز راه اندازی مراکز مشاره را به متقاضیان واجد صلاحیت داریم.
جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان نیز با اشاره به پیشینه ای از امر به معروف و نهی از منکر گفت: امر به معروف و نهی از منکر فقط شامل حجاب و عفاف نمی شود و طیف وسیعی از امور از جمله مشکلات اجتماعی، اقتصادی، نظارتی و... را شامل می شود.
ذوالفقار کیانی با بیان اینکه جلوگیری از امر به معروف و نهی از منکر جرم است افزود: با توجه به قانون، تمام مصوبات ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ستاد استان و شهرستان لازم الاجراست و شورای امر به معروف و نهی از منکر باید در کلیه دستگاه ها به ریاست رئیس دستگاه تشکیل شود.
گفتنی است در پایان این جلسه احکام صادره از سوی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان به رئیس ،جانشین و دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر بهزیستی استان تقدیم شد.
نظر شما