تحقق اهداف و مأموریت های بهزیستی با به کار گیری پژوهش های تخصصی و شواهد علمی روزآمد

دکتر عبدالله کرم زاده رئیس مرکز برنامه ریزی، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی سازمان از تعیین اولویت های پژوهشی سازمان بهزیستی با تمرکز بر اعلام نیاز پژوهشی حوزه های تخصصی ستادمرکزی سازمان بهزیستی کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ این مقام مسئول گفت:این  اولویت ها طی جلساتی با حضور اعضای کارگروه تخصصی پژوهش ستاد در گروه رصد، آینده پژوهی و پژوهش های کاربردی  تعیین شده است و  عناوین مطرح شده حاصل کار کارشناسی حوزه های تخصصی است که پس از تایید بالاترین مقام حوزه در دستور کار کارگروه تخصصی پژوهش قرار گرفته است. ماحصل آن نهایی شدن ۱۴ عنوان اولویت پژوهشی در سه حوزه سلامت اجتماعی،  امور توانبخشی و  دبیرخانه شورای ملی سالمندان  است.

وی افزود: در ادامه این روند کارگروه تخصصی بر اساس نیازهایی که از حوزه های تخصصی دریافت خواهد کرد موارد جدید را بررسی و فهرست اولویت های پژوهشی اعلام شده را روزآمد خواهد کرد. همچنین  اهم محورهای دهگانه تعیین این اولویت ها شامل: اثر بخشی و هزینه -فایده، مطالعات اقتصادی،اصلاح فرآیند کار، نقش مشارکت بخش غیردولتی و نوآوری اجتماعی،  سنجش آگاهی و نگرش و رفتار گروه هدف، دسترس پذیری و بهره مندی گروه های هدف از خدمات، توجه به آینده پژوهی، انجام پژوهش ها به صورت کلان پروژه، کاربردی بودن و رویکرد مسئله محور داشتن؛ هستند.

رئیس مرکز برنامه ریزی، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی گفت: گروه رصد، آینده پژوهی و پژوهش های کاربردی تلاش می کند در راستای تسهیل چرخه انجام پژوهش در سازمان، سه اقدام: تدوین و ابلاغ برنامه راهبردی این گروه( با سه هدف :استقرار نظام مدیریت دانش،افزایش قابلیت بهره برداری از شواهد روزآمد علمی و پژوهش های مورد نیاز در ارتقای برنامه ریزی های سازمان و استقرار نظام پایش علمی عوامل بیرونی موثر بر مسائل تخصصی سازمان )و همچنین اصلاح دستورالعمل پژوهش و هوشمندسازی امور پژوهش و نظام مدیریت دانش را با برنامه ریزی پیش ببرد.

کرم زاده این اولویت ها را در راستای تحقق اهداف یکی از برنامه های راهبردی گروه رصد، آینده پژوهی و پژوهش های کاربردی معاونت نوآوری و خدمات دانش بنیان، تحت عنوان؛ «افزایش قابلیت بهره برداری از شواهد علمی روزآمد و پژوهش های مورد نیاز در ارتقای برنامه ریزی های سازمان» بیان کرد و گفت:مخاطبان فراخوان این اولویت ها؛پژوهشگران، دانشگاه ها و موسسات علمی و پژوهشی هستند که می توانند سازمان را در تحقق اهداف و مأموریت ها یاری رسانند.

برای آگاهی از اولویت های پژوهشی بهزستی در سال ۱۴۰۳ اینجا کلیک کنید.

کد خبر 122482

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد