به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان زنجان دکتر روح اله خدابنده لو با بیان اینکه ۸ درصد ازخانوارهای استان زنجان به تعداد بیش از ۳۰ هزار و۶۰۰خانوار، از اقشار آسیب پذیر و خدمتگیرنده از بهزیستی هستند، اظهار کرد: حفظ توان خودی جهت ادامه فعالیتها و تداوم خدمات رسانی، افزایش آستانه مقاومت مردمی در برابر تهدیدات، برگزاری همایش جهت آموزش و ارتقاء آگاهی کارکنان از جمله مواردی است که بهزیستی توجه ویژه دارد.
وی درخصوص برخی از اقدامات انجام گرفته توسط بهزیستی در حوزه پدافند غیرعامل، گفت: علاوه بر برگزاری دورههای آموزشی اصول و مبانی پدافند غیرعامل جهت معرفی و شناساندن اهمیت حوزههای مختلف و بومیسازی واژه پدافند با شئونات گوناگون کاری در بهزیستی، در حیطههای پدافند غیرعامل سایبری نیز با امن سازی دیتا سنتر و افزایش پروتکلهای ایمنی در سامانهها و زیرساختها، برنامهریزی در خصوص آب، غذا و سلامت مددجویان و آموزش همکاران محترم، مانورهایی جهت حساسسازی و افزایش آمادگی هر سال در مراکز و سطح استان انجام و تکرار میشود.
وی به شناسایی بحران به عنوان یکی از عوامل کاهش آسیب در حوادث طبیعی و غیرطبیعی اشاره کرد و افزود: بهزیستی یکی از دستگاه های کلیدی در حمایت از اقشار آسیب پذیر در پدافند غیرعامل است و دربحث بازسازی و بازتوانی با حضورتیم های محبّ و اورژانس اجتماعی و تیم های توانبخشی می تواند نقش بسیار پررنگ و موثری در گروه جامعه هدف داشته باشد.
مدیرکل بهزیستی کاهش سطوح آسیب پذیری در نتیجه افزایش آستانه شکست، کمک به حفظ آرامش عمومی، افزایش قابلیت مدیریت بحران، افزایش پایداری و تداوم فعالیتها، اثر یا کم اثر سازی عملیاتهای دشمن و.. را از نتایج بکارگیری اقدامات دفاع غیر عامل برشمرد.
نظر شما