سید مهدی متولی افزود: درخواستهای زیادی برای پذیرش فرزندان در خانوادهها داریم اما بر اساس دستورالعملها و قوانین موجود در زمینه فرزندخواندگی، محدودیتهایی وجود دارد. گاها به دلیل نبودن فرزند برای واگذاری، خانوادهها زمان زیادی را در انتظار سپری میکنند.
وی خاطرنشان کرد: در ابتدا از متقاضیان جهت انجام مصاحبه دعوت میشود و شرایط آنها مورد بررسی قرار میگیرد. انجام بازدید از منزل متقاضی، معرفی به مراکز مشاوره فرزندخواندگی، ارجاع به اداره پزشکی قانونی جهت انجام آزمایشات صحت جسم و روان و عدم اعتیاد، دریافت مشاوره دینی، دریافت گواهی عدم سوء سابقه کیفری و... از جمله مراحلی است که یک خانواده متقاضی فرزندخواندگی طی مینماید. پس از بررسی نهایی مدارک و پاسخ استعلامها، متقاضیان به کمیته فرزندپذیری استان دعوت میشوند. بعد از تحویل کودک، بازدیدهای دورهای و منظم از وضعیت خانواده انجام میپذیرد.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان خواف ادامه داد: خوشبختانه فرهنگ فرزندخواندگی در شهرستان خواف مورد پذیرش است و خانوادههایی که نسبت به فرزندخواندگی اقدام مینمایند، مورد احترام بوده و نگاه بسیار مثبتی به آنها وجود دارد. یکی از دلایل تعداد بالای متقاضیان فرزند خواندگی در خواف نیز همین است که ما در بهزیستی آماده ارائه خدمات از لحاظ مشاوره پذیرش فرزند و از لحاظ فرایند انجام کار به همشهریان عزیز هستیم .
نظر شما