قاسم وفادار افزود: معاونین به همراه افراد صاحبنظر در حوزه پژوهشی، اعضای شورای پژوهشی استان را تشکیل میدهند. در این جلسه دفاع نهایی از طرح پژوهشی انجام گرفت و افراد صاحبنظر و ناظرین طرح، پیشنهادات خود را برای اجرای بهتر این طرح پژوهشی ارائه دادند. در این جلسه مقرر گردید اصلاحاتی نیز انجام بگیرد و در جلسه بعدی که کاربست عملیاتی است، پیشنهادات تخصصی از سوی محقق ارائه شود.
وی ادامه داد: در این جلسه به تشریح پنج فصل پژوهش پرداخته شد. در این پژوهش از روش SWOT استفاده شده بود و از این طریق فرصتها، تهدیدات، نقاط قوت و ضعف موضوع پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات و تحول اداری خاطرنشان کرد: مجری این طرح دانشگاه فردوسی مشهد و محقق اصلی طرح دکتر یوسفی عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد میباشد و محقق دیگر این طرح نیز دکتر رضایی عضو هیات علمی دانشگاه سبزوار است.
وی درخصوص نحوه انتخاب موضوعات پژوهشی، گفت: در ابتدا معاونتها و حوزههای تخصصی مسائل و چالشهای خود راعنوان نمودند و در کارگروه پژوهشی اولویتها بررسی گردید و اولویتهای برتر انتخاب شد و در نهایت به سازمان مدیریت ارسال شدند و بامجریان طرح قرارداد منعقد گردید.
نظر شما