صبای مردم/ سیدجواد حسینی چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: این سازمان ۱۶۰ ماموریت مختلف را در برنامه دارد، هر چند غالب مردم از آن آگاهی ندارند. از سویی اختیار و ساختار سازمان متناسب با این تعداد ماموریت و وظایف آن نیست.
وی ادامه داد: نزدیک به هشت میلیون مددجو را در سراسر کشور تحت پوشش قرار داده و در عرصه های مختلف ماموریت هایی داریم. اگر سازمان بهزیستی ماموریت های خود را به درستی انجام ندهد، جامعه با مشکلات زیادی روبرو می شود.
وی افزود: این موضوع سبب شده تا سازمان به ظرفیت های مردمی تکیه کند. چرا که عموم مردم، همچون نیروی عظیمی، خواهان مشارکت در فعالیت های بهزیستی هستند.
حسینی با اشاره به توسعه کمی تشکل های مردم نهاد در این حوزه تصریح کرد: البته باید بر روی رشد کیفی آن ها، تلاش بیشتری شود. در بسیاری از کشورهای دیگر که اعتقادات راسخ ایرانی ها را نداشته و بر فرهنگ کمک و همکاری هم اعتقاد چندانی ندارند، ۹۵ درصد خدمات برای مخاطبان بهزیستی توسط مردم صورت می گیرد که این موضوع باید در جمهوری اسلامی ایران نیز رشد یابد.
رییس سازمان بهزیستی کشور از در نظر گرفتن ۱۰ راهبرد برای جذب مشارکت های مردمی توسط سازمان خبر داده و ابراز داشت: علاوه بر کمک های نقدی، پذیرای کمک های غیرنقدی مردم در حرفه ها و شغل های مختلف هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی نیز در این دیدار اظهار داشت: از ظرفیتهای مردمی در سازمان بهزیستی به خوبی بهره گرفته نشده چرا که مردم عموماً فکر میکنند این سازمان دولتی بوده و نیازی به ورود و کمک آنها وجود ندارد که این نوع تفکرات باید اصلاح شود.
وی با تاکید بر ساماندهی فعالیتهای سازمانهای مردم نهاد در این حوزه گفت: مردم آذربایجان مردمی معتقد و با ایمان هستند و به کار خیر علاقه ویژهای دارند که باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد.
امام جمعه تبریز بر لزوم انسجام بخشی به نهادهای مردمی فعال در حوزه بهزیستی تاکید کرده و ابراز داشت: تبریز شهر بدون گدا بوده و امیدواریم همین ظرفیت در کمک به اقشار بهزیستی نیز مورد استفاده قرار گیرد.
نظر شما