کارگاه آموزشی ارتقا دریافت ید و پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود آن در بزرگسالی با حضور بیش از ۱۰۶ نفر از اعضای بنیاد فرزانگان توسط فریبا احدی کارشناس بهبود تغذیه شبکه بهداشت بناب برگزار شد.

در کارگاه از عوارض کمبود ید در بدن انسان، پیشگیری از عوارض ناشی کمبود ید، گواتر، عدم استفاده از نمک‌های سنگی و.. در خوراکی‌ها و استفاده از نمک ید دار، استفاده از انواع ماهی‌ها  و سبزیجات  برای تامین ید توضیح لازم ارایه شد. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد