در راستای توانمند سازی، برابر سازی فرصت ها و افزایش مشارکت اجتماعی افراد دارای معلولیت، اردوی یک روزه فرهنگی ورزشی، ویژه افراد دارای معلولیت طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه (CBR) در امام زاده محمود روستای قلعه سر نکا با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی‌لائینی امام جمعه نکا، وحیده نوروزی رئیس اداره بهزیستی شهرستان، کارشناسان امور توانبخشی بهزیستی، مجریان و تسهیلگران طرح CBR برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان نکا، این اردو که با هدف کسب تجربه و مهارت‌های زندگی دسته‌جمعی، تقویت روحیه اعتماد به نفس و همزیستی مددجویان در شرایط خارج از محیط خانوادگی صورت گرفت، با برنامه های متنوع فرهنگی ورزشی از جمله اجرای بازی‌های بومی محلی، برگزاری مسابقات، کارگاه های آموزشی متنوع، اهدا جوایز، اقامه نماز جماعت، پذیرایی و صرف ناهار نیز همراه بود.

امام جمعه نکا نیز در پایان این اردو، ضمن تشکر از کارکنان اداره بهزیستی شهرستان و برگزار کنندگان این اردوی فرهنگی، با اشاره به اهمیت ارزش معنوی خدمت در بهزیستی گفت: مطابق تعالیم دینی، خدمت رسانی به مردم بعنوان مهمترین عبادت تبیین شده و ثواب دنیوی و اخروی دارد و قطعا خدمات ارزشمند کارکنان بهزیستی از دید پروردگار متعال مخفی نخواهد ماند. بنابراین امیدوارم تمام تلاش خود را به ارائه خدمت ماندگار این چنینی و موثر به جامعه هدف معطوف نمایید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد