به گزارش روابط عمومی بهزیستی سپیدان:به جهت افزایش آگاهی بخشی و رعایت رژیم غذایی سالم پیرامون موضوعاتی از جمله: تعریف هرم غذایی و گروه های غذایی، اهمیت مصرف نمک یددار تصفیه شده، اهمیت مصرف نان سبوس دار و غلات سبوس دار، اهمیت مصرف نکردن زیاد قند، نمک و چربی و سایر موارد مهم تغذیه ای آموزش های لازم داده شد و به سوالات همراهان عزیز در انتها پاسخ داده شد.
![سپیدان| برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه سالم در اداره بهزیستی شهرستان سپیدان سپیدان| برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه سالم در اداره بهزیستی شهرستان سپیدان](http://media.behzisti.ir/d/2023/09/09/4/348284.jpg?ts=1694241769000)
جلسه ای آموزشی با حضور رستمی کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت رئیسی، کارشناس پیشگیری و اموراجتماعی اداره بهزیستی ویژه مددجویان تحت پوشش بهزیستی سپیدان در سالن جلسات اداره بهزیستی تشکیل شد.
کد خبر 89121
نظر شما