ذبح بهداشتی و شرعی دام قربانی در کشتارگاه آسایشگاه با نظارت دامپزشکی

مومنین نوع دوست و سخاوتمند برای ذبح بهداشتی و شرعی دام قربانی و هدیه به نیازمندان به کشتارگاه آسایشگاه قم مراجعه کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، سید محمدرضا مرعشیان رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی قم در نشست خبری که به مناسبت عیدسعید قربان در سالن جلسات این اداره برگزار شدبا اشاره به ذبح های روز عیدقربان، اظهار داشت: اکیپ‌های ثابت در کشتارگاه دام قم، جاهد، پرتو، سالن کشتار مسجد جمکران و سالن کشتار اداره کل بهزیستی  واقع در میدان شهید محلاتی آسایشگاه معلولین و سالمندان مستقر هستند و اکیپ‌های سیار نیز در سطح شهر می‌باشند.

وی ادامه داد:  ۵۵ نفر شامل دامپزشک، ناظر بهداشتی و ناظر شرعی در قالب اکیپ‌های ثابت و سیار از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ فعال خواهند بود.

رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی قم عنوان کرد: شهروندان در صورت درخواست برای نظارت بر کشتار دام می‌توانند با شماره تلفن ۱۵۱۲ تماس حاصل نمایند تا دامپزشکی نسبت به اعزام اکیپ اقدام نمایند.

وی بیان کرد: در روز عید قربان سال گذشته ۴ هزار و ۵۰۴ راس دام در کشتارگاه‌های دام و سایر جایگاه‌ها ذبح شد و ۲ تن انواع لاشه دام ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.

مرعشیان افزود: از این تعداد، سه هزار راس دام معادل ۶۷ درصد در کشتارگاه‌ها، سالن کشتار مسجد جمکران و بهزیستی کشتار و ۳۳ درصد نیز در مناطق مختلف شهر ذبح شد.

وی با تاکید بر تشدید نظارت‌های بهداشتی نسبت به کشتار دام در عید قربان، گفت: در حال حاضر بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در کل کشور ابتلا و تلفات دارد، در استان قم نیز یک مورد فوتی گزارش شد که این فرد از استان مرکزی برای درمان به قم آمده بود.

رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی قم تاکید کرد: شهروندان برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری باید گوشت را ۲۴ ساعت و آلایش دامی را ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: تمام اقدامات برای تایید سلامت دام‌هایی که از کشتارگاه‌های دام در روز عید قربان خارج می‌شود، انجام خواهد شد.

کد خبر 60330

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد