به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان اصفهان، دکتر ولیاله نصر با اشاره به سخن مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی)، «ما جز با کار جهادی و کار انقلابی نخواهیم توانست این کشور را به سامان برسانیم.» گفت: اردوهای جهادی با هدف ساماندهی و رفع فقر هر ماه در یک محله به ویژه در سکونتگاههای غیررسمی در اصفهان، کلید خورد تا با نگاه و نگرش مشارکتی، مردم محله در تعیین سرنوشت محله خود دخیل شوند و مشکلات و نیازهای افراد در محلات بهتر رفع شود.
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان افزود: حرکتهای جهادی؛ تنها یک کار عمرانی، فرهنگی و یا خودسازی نیست بلکه مجموعه جامعی است که آثار و برکات آن در سه حوزه مردم واهالی مناطق محروم، شرکتکنندگان در این طرحها و مسئولان و مدیران منطقه قابل بررسی است.
وی افزود: فرهنگسازی، آمادگی برای مبارزه در راه آرمانهای انقلاب، خدمترسانی فرهنگی، عمرانی، مذهبی، ورزشی و...، محرومیتزدایی و مطالبهگری از جمله اهداف این طرح است.
نصر در خصوص کودکان بازمانده از تحصیل، معتادان متجاهر، متکدیان و غیره یادآور شد: اینها از جمله معضلاتی است که در حوزه آسیبهای اجتماعی در مناطق مختلف شناسایی شدهاند و لازم است برای جلوگیری از این موارد راهکارهای اساسی اتخاذ و اجرایی شود.
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان تاکید کرد: اجرایی شدن این طرح، مشارکت همه مسئولین در سطح استان را میطلبد و شایسته است تا مسئولین با حضور در سکونتگاهها به ارزیابی و درک واقعی از مشکلات مردم بپردازند.
نصر گفت: در ادامه اجرای طرح محله محوری، این اردو با هدف بازدید و دیدار چهره به چهره از توانخواهان روستاهای پشت کوه فریدونشهر و ارزیابی شرایط توانخواهان آن منطقه برگزار شد.
وی ادامه داد: این فعالیت با حضور ۴ گروه ۵ نفره از تعداد ۵۹ توانخواه در۵۵ خانواده در ۱۹ روستا انجام شد.
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان افزود: بالغ بر ۳۰۰ میلیون ریال به صورت نقدی کمک موردی و بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال کمکهای غیر نقدی به توانخواهان تحت پوشش بهزیستی فریدونشهر در منطقه پشتکوه، اهداء شد.
نصر، خاطرنشان کرد: اجرای طرح غربالگری شنوایی سنجی و بینایی سنجی و برپایی کارگاههای آموزشی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و آموزش خانواده در راستای ارتقاء سلامت روان ساکنین محلات و مناطق در مناطق صعب العبور از دیگر برنامههای این اردوی جهادی بود.
نظر شما