علیرضا ایزد پور در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه ۴۵ بیمار اوتیسم تحت پوشش بهزیستی استان سمنان قرار دارند، ابراز داشت: این افراد همه خدماتی که به جامعه هدف داده میشود را دریافت میکنند با این تفاوت که بیماران اوتیسم به دلیل اختلال در برقراری ارتباط و مشکلات زبان و گفتار نیاز به درک بیشتری توسط جامعه دارند.
وی بابیان اینکه دو مرکز اوتیسم در سمنان و شاهرود به این افراد خدمات لازم را ارائه میدهند، افزود: افراد اوتیسم در این مراکز مهارتهای اجتماعی و چگونگی برقراری ارتباط را فرامیگیرند تا بتوانند زندگی مستقل داشته باشند.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان بابیان اینکه برخی از افراد اوتیسم دارای نبوغ خاصی هستند که میتواند در آینده آنها نقش مهم داشته باشد، ابراز داشت: افراد اوتیسم میتوانند مهارتهای لازم را کسب کنند لذا تلاش میشود تا از طریق مربیان آنها بتوانند استعدادهای خود را شکوفا سازند.
ایزد پور بابیان اینکه برخی بیماران اوتیسم استان هنوز تحت پوشش بهزیستی نیستند، تصریح کرد: از این افراد و خانوادههای آنها درخواست میشود تا فرزند خود را به بهزیستی شهرستانهای استان سمنان معرفی کنند تا تحت پوشش قرار گیرند و از خدمات لازم بتوانند بهرهمند شوند.
وی ضمن بیان اینکه در صورت کسب آموزشهای لازم میتوان محیط بهتری برای افراد اوتیسم فراهم کرد، افزود: باید این نکته را در نظر گرفت که این افراد نیازمند سطوح حمایتی مختلفی هستند که دراینبین رسانهها میتوانند با معرفی ویژگیهای افراد اوتیسم به چگونگی رفتار جامعه با آنها کمک کند.
به گزارش مهر، دوم آوریل مصادف با ۱۳فروردین در تقویم بینالملل به نام روز جهانی آگاهی از اوتیسم نامگذاری شده است.
نظر شما