متن پیام به شرح ذیل است؛
به نام خدا
پیشینه تاریخی و اجتماعی مردمان ایران زمین حکایتی است از خردورزی و گواهی است بر وجود استعدادهای درخشان و اندیشه های بلند و پرفروغ که در باور و اندیشه جامعه همواره از قداست و جایگاه ویژه ای برخوردار بوده است. این فرهنگ غنی و باور ملی در سایه تعالیم توحیدی بزرگ مردانی را تربیت کرده است که حضورشان جلوه گاه و اشارتی به اراده خداوندی بوده و بارقه های امید را در چشمان رمق زده و خسته بیماران می افروزند و آلام و درد را از جسم و جان دردمندان می زدایند و علم و عمل را توامان برای بهزیستن انسانها بکار بسته اند.
ششم آبان ماه (۲۷ اکتبر)، روز جهانی کاردرمانی به شایستگی یکی از روزهای پرافتخار تقویم سلامت کشور است که دستاورد کوشش و مجاهدت افرادی است که همواره چشم بر افق روشن فردا دوخته و برای دیگران چراغ پرفروغ امید برافروخته اند.
امروزه کاردرمانی با تکیه بر حفظ حرمت انسانی و توجه به اصل توانایی های موجود افراد پس از بروز اختلال و معلولیت با استفاده از روش های نوین و دانش کاربردی و تسهیل عملکردهای روانی - عاطفی فرد دارای معلولیت و خانواده در ارتقاء و تثبیت نظام سلامت و رشد کیفی زندگی فرد و جامعه تاثیر بسزایی داشته، موجبات بازگشت مجدد و یکپارچه شدن فرد و خانواده مبتلا به ضایعه را با جامعه فراهم می آورد.
ضمن تبریک این روز به همه کارشناسان و تلاش گران عرصه کار درمانی کشور بویژه عزیزان کار درمان شاغل در سازمان بهزیستی، از تلاش های مجدانه ایشان در جهت درمان و توانبخشی افراد دارای معلولیت که گامی موثر در توانمندسازی جسمانی، روانی و اجتماعی ایشان و تقویت مشارکت فعال آنان در عرصه های مختلف اجتماعی است تقدیر و تشکر می نمایم.
بی تردید به روزرسانی دانش تخصصی و تجارب کاربردی کاردرمانگران از عناصر کلیدی اثربخشی و بهبود کمی و کیفی خدمات کاردرمانی خواهد بود.
بویژه آنکه در شرایط بحران ناشی از شیوع کرونا ویروس، ایجاد و شکل گیری شیوه های به روز ارائه خدمات سلامت و توانبخشی از قبیل توانبخشی و پزشکی از راه دور با هدف تسهیل دسترسی افراد دارای معلولیت و سالمندان به این خدمات در مسیر تحقق عدالت اجتماعی بیش از پیش ضروری می نماید.
دکتر وحید قبادی دانا
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور
نظر شما