به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، متن بخشنامه به این شرح است:
با توجه به شروع گام دوم بیماری کرونا و از سرگیری فعالیت ها با رعایت شرایط بهداشتی و ایمن، "الحاقیه دستورالعمل ضوابط، مقررات و نحوه بهره برداری و استفاده از مجتمع های فرهنگی، آموزشی ستاد مرکزی (ویژه مهمانان) " و نیز "مقررات بهداشتی لازم جهت پذیرش مهمانان (ویژه اردوگاه ها) در دوران شیوع کرونا در مجتمع های فرهنگی آموزشی سازمان" (پس از ۴ ماه تعطیلی) به شرح ذیل جهت استحضار و صدور دستور مقتضی حضورتان تقدیم میشود:
۱-شروع دوره ها پس از تعطیلات ناشی از اپیدمی کرونا از مورخ ۹۹/۴/۱ خواهد بود.
۲-مهمانان با علائم مشکوک بیماری نظیر تب، سرفه و ... تحت هیچ شرایطی پذیرش نخواهند شد و با توجه به انجام تب سنجی هنگام ورود، ضروری است جهت جلوگیری از هرگونه مشکل، افراد دارای علائم بیماری از سفر اجتناب نمایند. جهت حفظ سلامت و کاهش خطر، در این مرحله امکان پذیرش افراد با بیماری های زمینه ای و یا افراد بالای ۶۵ سال میسر نمی باشد.
۳- پذیرش در هر سوئیت به صورت یک دوره در میان می باشد، به عبارتی پس از خروج هر مهمان، ۴ الی ۵ روز سوئیت خالیخواهد بود. بنابراین سهمیه هر استان/دفتر/اداره کل، ۵۰ % سال قبل می باشد.
۴- تعداد نفرات در هر سوئیت ۳ الی حداکثر ۵ نفر و صرفاً شامل خانواده اصلی می باشد.
- خانواده اصلی کارکنان متاهل: همسر ، فرزند، پدر و مادر
- خانواده اصلی کارکنان مجرد: پدر، مادر، برادر و خواهر مجرد
۵-سرویس غذا از ۹۹/۴/۱ با تعرفه های مندرج در دستورالعمل اصلی برقرار خواهد بود.
۶-همراه داشتن و استفاده از اقلام شخصی بهداشتی نظیر محلول ضدعفونی، ماسک، دستکش توسط مسافرین الزامی است.
۷- مهمانان محترم ترجیحاً در محیط اردوگاه خصوصاً در فضاهای بسته از ماسک استفاده نمایند.
۸-مهمانان محترم به محض ورود به پذیرش، ابتدا دست خود را با محلول ضد عفونی نصب شده در پذیرش ضدعفونی نمایند.همچنین پس از تکمیل فرمهای پذیرش و قبل از خروج از پذیرش ضدعفونی دستهای خود را تکرار نمایند ( به محض ورود -قبل از خروج )
مقررات بهداشتی ضروری در بازگشایی مجتمع های فرهنگی ورزشی
۱-استفاده از ماسک توسط تمام پرسنل اردوگاه در محیط کار نظیر آشپزخانه، پذیرش، نگهبانی و قسمت اداری الزامی است.
۲- نصب محلول های ضد عفونی دست در اماکن عمومی نظیر پذیرش، سرویسهای عمومی و سالن ها الزامی است.
۳-تب سنجی ( غیر لمسی ) در بدو ورود از تمام مهمانان انجام شود و ضروری است که فرد انجام دهنده در حین انجام این کار باید علاوه بر ماسک از شیلد نیز استفاده نماید.
۴-مهمانان به محض ورود به پذیرش و نیز پس از خاتمه فرایند پذیرش، قبل از خروج از پذیرش دستهای خود را با محلولضدعفونی نصب شده در پذیرش ضدعفونی نمایند.
۵-ضد عفونی با آب اکسیژنه ۸/۱ سطوح کابینت ها، سینک ظرفشویی، روشویی و دیوار توالت و حمام و نیز دستگیره ها بعد از خروج مهمانان الزامی است.
۶-پرسنل خدماتی و آشپزخانه لازم است در موارد ذیل دست خود را شسته ( ۳۰ ثانیه با صابون ) و یا با محلول ضدعفونی نمایند:
- قبل از دست زدن به وسایل کار( در شروع کار)
- بعد از خاتمه کار
- قبل از دست زدن به مواد غذایی
- پس از خروج از محیط کار و ورود مجدد به محل کار ( خروج به هر دلیل )
نظر شما