روز جهانی افراد دارای معلولیت | پیام مدیرکل بهزیستی

مجید درویشی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه در پیامی، ۱۲ آذر ـ روز جهانی افراد دارای معلولیت را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان کرمانشاه؛

متن پیام به این شرح است:
به‌مناسبت این روز، صمیمانه‌ترین درود و احترام خود را تقدیم می‌کنم به تمام زنان و مردان توانمند این جامعه که با اراده، تلاش و نگاه روشنِ خود، مسیر زندگی را معنا می‌بخشند.

شعار سازمان ملل در سال ۲۰۲۵ «رهبری افراد دارای معلولیت برای آینده‌ای فراگیر و پایدار»، مسیر حرکت به سوی جامعه‌ای قابل‌دسترس و مشارکت‌محور را نشان می‌دهد.

این روز یادآور آن است که حضور ارزشمند آنان، نه‌تنها بخش مهمی از #سرمایه_اجتماعی است بلکه الهام‌بخش حرکت به سوی جامعه‌ای فراگیر، برابر و سرشار از فرصت‌های مشارکت خواهد بود. فرصتی فراهم می‌شود تا قدردان پایداری، استقامت و نقش فعال افرادی باشیم که با وجود چالش‌های متعدد در عرصه‌های آموزشی، فرهنگی، ورزشی، هنری و اقتصادی می‌درخشند.

بهزیستی کرمانشاه همراه با این عزیزان و خانواده‌هایشان، مسیر خدمت‌رسانی را با هدف ایجاد فرصت‌های برابر، تقویت استقلال فردی و گسترش حمایت‌های لازم ادامه خواهد داد. امیدوارم با همکاری دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌های مردم‌نهاد، خیرین و شهروندان، گام‌های مؤثری به سوی ارتقاء کیفیت زندگی افراد دارای معلولیت برداریم و آینده‌ای روشن‌تر برای آنان بسازیم.

این روز را به همه #افراد_دارای_معلولیت، خانواده‌های گرانقدرشان و فعالان این حوزه تبریک می‌گویم و برای ایشان سلامتی، موفقیت و آرامش را آرزو دارم.


برای پیوستن به کانال اداره‌کل بهزیستی استان کرمانشاه در پیام‌رسان ایتا، اینجا را لمس کنید.

کد خبر 159150

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد