کارگاه سه‌روزه توانمندسازی ناظران فنی با عنوان «سوپر وایزران ۱۴۸۰» با حضور نمایندگان و ناظران فنی از سراسر کشور، به‌صورت کشوری در مرکز استان گلستان

کارگاه سه‌روزه توانمندسازی ناظران فنی با عنوان «سوپر وایزران ۱۴۸۰» با حضور نمایندگان و ناظران فنی از سراسر کشور، به‌صورت کشوری در گرگان، مرکز استان گلستان برگزار شد. این دوره تخصصی با هدف ارتقای مهارت‌های نظارتی، هم‌افزایی تجارب، تقویت رویکردهای یکپارچه و به‌روزرسانی دانش فنی کارشناسان سامانه ۱۴۸۰ طراحی و اجرا شد.

در طول سه روز برگزاری این کارگاه، شرکت‌کنندگان در قالب برنامه‌های آموزشی، نشست‌های کارگاهی، کار عملی و تبادل تجربه، با جدیدترین استانداردهای نظارت، اصول یکسان‌سازی فرآیندها و شیوه‌های مدیریت اثربخش خدمات مشاوره‌ای آشنا شدند. این رویداد با همکاری ستادی سازمان بهزیستی کشور و اداره‌کل بهزیستی استان گلستان برگزار شد.

کارگاه سه‌روزه توانمندسازی ناظران فنی با عنوان «سوپر وایزران ۱۴۸۰» با حضور نمایندگان و ناظران فنی از سراسر کشور، به‌صورت کشوری در مرکز استان گلستان

قدسیه آب‌شناس ضمن خیرمقدم به شرکت‌کنندگان از استان‌های مختلف کشور، برگزاری این رویداد را فرصتی ارزشمند برای توسعه مهارت‌های تخصصی و تقویت انسجام حرفه‌ای بین ناظران فنی عنوان کرد. وی با ابراز سپاس از درگاه خداوند و یاد امام شهدا، برای مقام معظم رهبری و خدمت‌گزاران نظام جمهوری اسلامی ایران آرزوی سلامتی و توفیق کرد و افزود: امیدواریم دستاوردهای این دوره آموزشی به بهبود کیفیت خدمات و ارتقای سطح پاسخگویی به جامعه هدف منجر شود.

مدیرکل بهزیستی گلستان از اعتماد رئیس سازمان و معاون وزیر، دکتر حسینی، قدردانی کرد و همچنین از دکتر غفاری به‌عنوان یکی از اساتید برجسته دوره‌های آموزشی سامانه ۱۴۸۰ تجلیل نمود و اظهار امیدواری کرد که در برنامه‌های آینده نیز از حضور و دانش ایشان بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به تلاش‌های مستمر همکاران خود در استان، به‌ویژه حوزه سلامت اجتماعی، از زحمات خانم سرگردی و دکتر خوری قدردانی کرد و بر نقش مؤثر آنان در اجرای برنامه‌ها و مدیریت حوزه‌های تخصصی تأکید نمود.

کارگاه سه‌روزه توانمندسازی ناظران فنی با عنوان «سوپر وایزران ۱۴۸۰» با حضور نمایندگان و ناظران فنی از سراسر کشور، به‌صورت کشوری در مرکز استان گلستان

آب‌شناس همچنین از همراهی و نقش‌آفرینی اساتید ارشد حوزه مشاوره از جمله خانم همتی و خانم کریمی یاد کرد و گفت: حضور این عزیزان پشتوانه مهمی برای ارتقای علمی و حرفه‌ای مشاوران است.

او با بیان اینکه فعالیت مشاوران و کارشناسان پاسخگو در خط ۱۴۸۰ نقشی حیاتی در آرام‌سازی ذهنی و ایجاد امید در خانواده‌هایی دارد که در شرایط دشوار قرار گرفته‌اند، افزود: تجربه سال‌ها فعالیت در این حوزه نشان می‌دهد که مشاوره، کاری است سرشار از ظرافت و مسئولیت؛ حرفه‌ای که نیازمند قلبی مهربان، تخصص عمیق و توان ایجاد اعتماد در مراجعان است.

مدیرکل بهزیستی گلستان در پایان سخنان خود ضمن آرزوی سلامت و موفقیت برای فعالان این حوزه، بر اهمیت توکل و برکت الهی در مسیر خدمت‌رسانی تأکید کرد و گفت: از خداوند می‌خواهیم فعالیت‌های ما را قرین رضایت خود قرار دهد و ما را در مسیر خدمت درست و مؤثر یاری رساند. او سخنان خود را با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد به پایان رساند.

کد خبر 159084

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد