به گزارش روابطعمومی ادارهکل بهزیستی آذربایجانغربی؛
این دوره آموزشی که با حضور مسئولین فنی ۱۳ مرکز شبانهروزی سالمندان استان برگزار گردید، با هدف افزایش آگاهی علمی و عملی مدیران و کارشناسان در حوزه تغذیه سالمندان و بهبود شیوههای مراقبت تغذیهای برگزار شد.
در جریان این دوره، متخصصان دانشگاه علوم پزشکی با ارائه مباحث علمی روز، به بیان نکات کلیدی و کاربردی در خصوص نیازهای تغذیهای سالمندان، شیوههای پیشگیری از بیماریهای مرتبط با تغذیه، اهمیت مصرف متعادل گروههای غذایی و نقش تغذیه در ارتقای کیفیت زندگی سالمندان پرداختند. همچنین بر اهمیت طراحی رژیمهای غذایی متناسب با شرایط جسمی و روحی سالمندان تأکید شد.

شهین سنجاقی، کارشناس مسئول مراکز بهزیستی آذربایجانغربی نیز در حاشیه این دوره آموزشی با اشاره به اهمیت برگزاری چنین برنامههایی گفت: تغذیه صحیح و اصولی در دوران سالمندی نه تنها بر ارتقای سطح سلامت جسمی سالمندان اثرگذار است، بلکه نقشی مهم در بهبود روحیه، نشاط و کیفیت زندگی آنان ایفا میکند.
برگزاری این دوره آموزشی فرصتی مغتنم برای مسئولین فنی مراکز سالمندان است تا با بهرهگیری از یافتههای علمی و تجربی، خدماتی دقیقتر و اثربخشتر به این عزیزان ارائه دهند.
وی با تأکید بر اینکه تکریم و مراقبت از سالمندان وظیفهای انسانی و اجتماعی است، افزود: بهزیستی استان همواره در تلاش است با همکاری مراکز علمی و تخصصی، زمینه ارتقای سطح خدمات در مراکز شبانهروزی را فراهم سازد و این قشر ارزشمند را در سایه حمایتهای همهجانبه، در مسیر زندگی سالمتر و پرامیدتری همراهی کند.

به گفته کارشناسان، تغذیه صحیح میتواند نقش چشمگیری در کاهش مشکلاتی همچون پوکی استخوان، فشار خون، دیابت و ضعف سیستم ایمنی ایفا کرده و زمینهساز زندگی سالمتر و پرنشاطتر برای سالمندان باشد.
برگزاری این دوره آموزشی در ادامه اقدامات ادارهکل بهزیستی استان در راستای تکریم و ارتقای کیفیت زندگی سالمندان و فراهمسازی محیطی امن و سالم در مراکز شبانهروزی صورت گرفته است.
مسئولین برگزاری دوره نیز ابراز امیدواری کردند که با اجرای آموزشهای کاربردی و بهکارگیری توصیههای علمی در مراکز، شاهد افزایش رضایتمندی و بهبود سطح سلامت جسمی و روانی سالمندان استان باشیم.












نظر شما