به گزارش روابطعمومی ادارهکل بهزیستی استان کرمانشاه؛
طبق مصوبات این مجمع؛ مرضیه فرصتنژاد بهعنوان رئیس جامعه معلولین استان کرمانشاه، اعضای هیئتمدیره و نمایندگان به مدت ۳ سال و بازرسان به مدت یک سال مسئولیتهای محوله را عهدهدار شدند و مقرر شد؛ بههمت رئیس #جامعه_معلولین ایران، کلیه شرکتکنندگان در این انتخابات، به سفر #مشهد_مقدس اعزام شوند.
اسامی انتخابشدگان به این شرح است؛
هیات مدیره
۱-مرضیه فرصتنژاد
۲-جواد ابراهیمی
۳-مسلم رازیانی
۴-فرشته کریمی
۵-محمد عزیزپور
بازرسان اصلی
۱-اخضر نیازی
۲-پرستو قوامپور
۳-راضیه شهسواری
نمایندگان
۱-مرضیه فرصتنژاد
۲-کاظم نیکنژاد
۳-کریم تیشهکنی
۴-زهرا چهری
۵-مهدی سلیمانی
پیام مرضیه فرصتنژاد در پی انتخاب وی بهعنوان رئیس جامعه معلولین استان کرمانشاه؛
باسمه تعالی
با سلام و احترام
از همه اعضای شریف جامعه معلولین کرمانشاه که با حضور پرشور خود در انتخابات اخیر، بار دیگر اینجانب را لایق خدمتگزاری دانستند صمیمانه سپاسگزارم. اعتماد دوباره شما بزرگواران، مایه افتخار و مسئولیتی سنگین بر دوش من است.
انتخابات با حضور جناب آقای دکتر محمودنژاد و هیئت همراه در کمال سلامت، شفافیت و نظارت دقیق برگزار گردید و کمال تشکر و سپاسگزاری از ایشان و هیئت همراه و همچنین قدردانی از بهزیستی استان کرمانشاه که همواره حامی جامعه معلولین بوده و هست و همانگونه که همه شاهد بودند، روند رأیگیری کاملاً قانونی و بدون هرگونه حاشیه و تخلف به پایان رسید.
امید است همچون گذشته، با اتحاد و همدلی همه اعضا بتوانیم برای ارتقاء جایگاه جامعه معلولین و پیگیری مطالبات به حق این قشر شریف، بیش از پیش تلاش نماییم و شیرینی انتخابات با دادن قول سفر مشهد جناب آقای دکتر محمودنژاد چندین برابر شد.
با تقدیم احترام
مرضیه فرصتنژاد
رئیس جامعه معلولین کرمانشاه
بـرای پیوستـن به کانـال ادارهکل بهـــزیستی استـان کرمانشــاه در پیامرسان ایتــا، اینجــــا را لمس کنیـد.
نظر شما