محمدرضا کاظمزاده در جلسه مدیریت بحران اداره بهزستی خلخال افزود: تاکنون ۱۴ جلسه ستاد مدیریت بحران در کشور برگزار شده و در این خصوص دستورالعمل ها و آییننامههایی تهیه شده که در آن وظایف دستگاههای اجرایی مشخص و به آنها ابلاغ شده است.
وی با تاکید بر لزوم دقت در کیفیت اجرای پروژههای ساخت مسکن محرومان در مناطق مختلف کشور گفت: در بازدیدهای چند روز گذشته از مناطق آسیبدیده از بحران برف استانهای اردبیل و گیلان مشاهده واحدهای مسکونی تاره احداث شده برای مددجویان تحتپوشش که آسیبدیده و دچار خسارت شده بودند ، قابل تامل بود.
وی با اشاره به اهمیت آمادگی مسوولان و کارکنان ادارات بهزیستی برای مقابله و رویارویی با بحرانهای مختلف طبیعی و غیرطبیعی اظهارداشت: ستاد مدیریت بحران بهزیستی مراکز استانها باید بصورت مرتب و ماهانه برگزار شود تا آمادگی کامل در حوادث و بحرانها را داشته باشیم.
رییس دبیرخانه ستاد مدیریت بحران سازمان بهزیستی همچنین به ایمنی مراکز بهزیستی اشاره کرد و گفت: ایمنی و امنیت ساختمانهای مراکز باید بطور مستمر بازدید و از نگاه پدافند غیرعامل ، مدیریت بحران و تخصصی ارزیابی شود تا در حوادث غیرمترقبه با مشکل روبرو نباشیم.
او افزود: اعضای تیم محب و اورژانس اجتماعی همیشه باید آماده باشند و از تعامل و حمایت دستگاههای اجرایی ، خیرین ، موسسات خیریه و ظرفیتهای بومی در حوادث غیرمترقبه استفاده کنیم.
کاظمزاده مستندسازی اقدامات و فعالیتهای ستاد بحران استانها را خواستار شد و نقش بنیاد مسکن در ارزیابی خانههای معلولین و مددجویان بهزیستی که در حوادث تخریب شده را مهم دانست.
وی گفت: پس از ارزیابی کارشناسان بنیاد مسکن جامعه هدف بهزیستی میتوانند از تسهیلات ۴۰۰ میلیون ریالی روستایی و ۵۰۰ میلیون ریالی شهری با کارمزد پایین و مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال بلاعوض بهزیستی در مناطق روستایی و ۲۰۰ میلیون بلاعوض بهزیستی در مناطق شهری استفاده نمایند.
وی با اشاره به ابلاغ طرح جامع حمایت از حقوق معلولین و مصوب مجلس شورای اسلامی به دستگاههای اجرایی کشور بیان کرد: دستگاههای اجرایی موظف به رعایت این قانون در مناسبسازی ساختمانهای اداری و همچنین جذب سه درصد از استخدامیهای خود از جمع جمعیت معلول جامعه هستند.
وی گفت: اجرای درست این طرح موجب کاهش هزینهها ، ارتقای سطح خدمات ارائه شده به قشر معلول و آسیبپذیر جامعه خواهد شد.
نظر شما