به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان خوزستان،وی با اشاره به ماده واحده تشکیل سازمان بهزیستی، اظهار داشت: از ابتدای تأسیس سازمان، همکاری با موسسات غیردولتی و گروههای داوطلب در چارچوب مجوزهای کمیسیون ماده ۲۶ وجود داشته و این مسئله جدیدی نیست، اما اکنون نیازمند ساماندهی دقیقتر این ظرفیتها هستیم.
ساور افزود: مرکز مشارکتهای مردمی، توسعه ظرفیتهای اجتماعی وفرهنگی سازمان بهزیستی کشور با پیگیری های تخصصی معاونت مشارکتهای مردمی این مرکز در حال نهاییسازی شیوهنامه جدیدی برای ساماندهی و بهرهبرداری از خدمات داوطلبانه می باشد که بهزودی با نظرات استانها بهروزرسانی و ابلاغ خواهد شد. چالشهایی چون مسائل قانونی و حقوقی و نحوه بهره مندی از ظرفیت از جمله موارد مهم پیشروی بود که به صورت جدی پیگیری شد و در جهت رفع این مسئله به نتایج مطلوبی رسیدیم.
رئیس اداره مردمیسازی بهزیستی همچنین بر اهمیت مهارت در انتخاب داوطلبان تأکید کرد و گفت: برای حوزه مسارکت مردمی سازمان بهزیستی، مهارت و تخصص داوطلب دارای اهمیت ویژه است. بر این اساس باور ما این است که خدمات داوطلبانه باید تخصص محور باشد.
وی با اشاره به چالشهای موجود در ثبت و شناسایی داوطلبان و خیرین، بومی سازی شناخت نیازها و خدمات داوطلبانه و مشوقهای انگیزشی برای داوطلبان را امری اساسی دانست و از مدیران خواست تا پیشنهادهای محلی خود را برای ارتقای مدلهای تشویقی داوطلبان ارائه دهند.
ساور در پایان تصریح کرد: مرکز مشارکتهای مردمی، توسعه ظرفیتهای اجتماعی و فرهنگی با اقدام معاونت مشارکتهای مردمی این مرکز آمادگی دارد با تدوین تفاهمنامهها و مشوقهای متناسب، گامهای مؤثری در مسیر تقویت مشارکتهای مردمی و داوطلبانه بردارد.
نظر شما