افتتاح مرکز خانواده و کودک کم شنوا در شهرستان گچساران

کشاورز گفت :با توجه به اینکه شهرستان گچساران به عنوان سومین شهرستان بزرگ ما از این خدمت بی‌بهره بود این مرکز به عنوان سومین مرکز خانواده و کودک کم شنوا در این شهرستان جانمایی و افتتاح گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد/ 29 اردیبهشت 1404، مرکز خانواده و کودک کم شنوا شهرستان گچساران با حضور سید مهران کشاورز، سرپرست اداره کل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد، معاونین و مسئولین بهزیستی استان ،افشین بدخشان ،رئیس اداره بهزیستی گچساران و سایر مسئولین واحدهای زیر مجموعه این شهرستان ، مرادی رئیس شورای شهر گچساران افتتاح گردید.

سید مهران کشاورز ، سرپرست اداره کل بهزیستی استان در آئین این افتتاحیه گفتند: این مرکز به منظور ارائه خدمات تخصصی به افراد دارای مشکلات شنوایی و گفتاری تأسیس شده و هدف آن ارتقای کیفیت زندگی و توانمندسازی افراد نیازمند در این زمینه است.

سید مهران کشاورز افزودند : مرکز خانواده و کودک کم شنوای آوات در شهرستان گچساران با مساحت ۳۰۰ متر مربع و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و با ظرفیت ۵۰ نفر راه اندازی شد.

وی با اشاره به اینکه در این مرکز امور گفتار درمانی شنوایی سنجی کاردرمانی روانشناسی مددکاری هنر درمانی به صورت تخصصی انجام می‌گیرد گفت: مشکلات شنوایی به دلیل داشتن زمان طلای درمان از اهمیت ویژه برخوردارند. بدین صورت که اگر کودکی تا سن ۶ سالگی توانایی شنیدن نداشته باشد برای همیشه توانایی شنیداری و گفتاری را از دست خواهد داد، لذا وجود این مراکز از اهمیت بسزایی در توان بخشی و پیشگیری از معلولیت‌ها برخوردار می‌باشد. رویکرد سازمان در جانمایی مراکز بر اساس نیاز سنجی انجام گرفته و حساسیت در خصوص پیشگیری از معلولیت‌ها و توانبخشی هر شهرستان می‌باشد، و با توجه به اینکه شهرستان گچساران به عنوان سومین شهرستان بزرگ ما از این خدمت بی‌بهره بود این مرکز به عنوان سومین مرکز خانواده و کودک کم شنوا در این شهرستان جانمایی و افتتاح گردید.

کریم رهیده ،معاون توانبخشی بهزیستی استان در این افتتاحیه گفت: طی دو سال گذشته جهش قابل توجهی در راه‌اندازی مرکز روزانه توانبخشی داشته‌ایم به طوری که از ۱۷ مرکز به ۲۹ مرکز رسیده‌ایم و سه مرکز دیگر آماده افتتاح می‌باشد.

معاون توانبخشی بهزیستی استان  افزودند : از نظر سطح کیفیت خدمات ،۲۴ مرکز از مراکز روزانه حاضر از درجه کیفی ، درجه یک برخوردار بوده که در سطح خود قابل توجه می‌باشد.

در این جلسه آقای مرادی رئیس شورای شهر گچساران ضمن حساس برشمردن خدمات سازمان بهزیستی و لزوم مشارکت سایر سازمانها جهت همیاری و همکاری نسبت رفع مشکلات معلولان و اسیبهای اجتماعی قول مساعدت ریالی به سازمان را دادند.

کد خبر 137836

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد