به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان البرز؛روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشتماه نشست هماندیشی و صمیمانهای با حضور "وجیهه محمدی فلاح" مدیرکل بهزیستی استان البرز، معاون توانبخشی بهزیستی، مدیر حراست استان، رؤسای بهزیستی شهرستانها و جمعی از مدیران و صاحبان امتیاز مراکز شبانهروزی نگهداری توانبخشی (سالمندان، افراد دارای معلولیت ذهنی، و بیماران روانی مزمن) در محل سالن جلسات ستاد بهزیستی برگزار شد.
این جلسه با هدف بررسی مشکلات، چالشها و فرصتهای پیش روی مراکز توانبخشی غیردولتی استان البرز تشکیل شد و نمایندگان مراکز مختلف به بیان مسائل متعدد از جمله مشکلات پذیرش افراد فاقد سرپرست مؤثر، تأخیر در انجام کمیسیونهای پذیرش اولیه، نیاز به کارگروههای تخصصی مستمر، افزایش شهریه مراکز در سالجاری و عدم تناسب یارانههای دریافتی با هزینههای جاری مراکز پرداختند.
در ادامه "وجیهه محمدی فلاح" مدیرکل بهزیستی استان البرز با قدردانی از تلاشها و زحمات مجموعههای توانبخشی غیردولتی، این مراکز را بازوان توانمند سازمان بهزیستی دانست و گفت:امروز نقش محوری و اساسی مراکز غیر دولتی در حمایت از اقشار آسیبپذیر جامعه غیرقابل انکار است.
وی افزود: این مراکز نه تنها در کاهش بار تصدیگری دولت مؤثرند بلکه در ارتقاء کیفیت خدمات توانبخشی نیز نقشآفرین هستند.
محمدی فلاح تصریح کرد:لازم است در کنار این نقش مهم همواره تمامی دستورالعملهای سازمان بهزیستی علی الخصوص بحث دریافت شهریه، با هدف حمایت از جامعه هدف و در نظر گرفتن شرایط اقتصادی جامعه کاملاً رعایت شود.
مدیرکل بهزیستی البرز همچنین بر ضرورت تقویت هماهنگی و تعامل انجمنهای مراکز غیردولتی در پیگیری مطالبات مشترک تأکید کرد و افزود: اگر مراکز مسائل خود را در قالب انجمن بصورت یکپارچه و هدفمند پیگیری کنند میتوانند در تعامل با ستاد نقش مؤثرتری در حل مشکلات ایفاء نمایند.
در بخش پایانی جلسه نیز "نادر زیدی" مدیر اداره حراست بهزیستی استان البرز ضمن تقدیر از عملکرد مراکز در ساماندهی اقشار آسیبپذیر بر اهمیت رعایت اصول امنیتی، حفاظت از حقوق مددجویان و همچنین حفظ نظم و انضباط در فرآیندهای اجرایی تأکید کرد.
این نشست با جمعبندی پیشنهادات و درخواستها از سوی مراکز و قول مساعد مدیرکل بهزیستی استان برای پیگیری مطالبات مطرحشده در سطوح بالاتر به پایان رسید.
گفتنیست در حال حاضر ۵۴ مرکز توانبخشی تحت نظارت اداره کل بهزیستی البرز، به ارائه خدمات شبانه به ۳۶۰۰ نفر از افراد نیازمند در استان میپردازند. در میان این افراد، ۱۲۸۰نفر از تسهیلات یارانه مستقیم سازمان بهزیستی بهرهمند هستند. این برنامهها به عنوان بخشی از تلاشهای بهزیستی برای ارتقاء کیفیت زندگی و رفاه اجتماعی افراد دارای نیازهای ویژه میباشد که نقش مهمی در حمایت از این اقشار ایفا میکند.
نظر شما