صدور مجوز مجمع خیرین یاریگران زندگی در بهزیستی استان اردبیل

مجمع خیرین یاریگران زندگی با حضور طاهره رزاق‌پور مدیرکل بهزیستی استان اردبیل، اکبر منتظر دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و جمعی از خیرین استان در محل اداره کل بهزیستی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان اردبیل، این نشست با محوریت بهره‌گیری از ظرفیت‌های خیرین در راستای مسوولیت اجتماعی، به‌ویژه در حوزه درمان  و بازتوانی اعتیاد، برگزار گردید.

رزاق‌پور در این نشست با اشاره به لزوم استفاده از توان و تعهد خیرین در مسیر خدمت‌رسانی، اعلام کرد که تصمیم بر آن شده است تا مرکز ماده ۱۶ با مدیریت این مجمع اداره شود. وی افزود: این مرکز با مشارکت و همکاری خیرین و ظرفیت ها و توانایی خانواده ها و خود معتادین می‌تواند گام های موثری در درمان و صیانت وتوانمندسازی معتادان بردارد و بهزیستی استان  نیز در حوزه‌های حمایتی پشتیبان این مسیر خواهد بود.

مدیرکل بهزیستی اردبیل بر تسریع در روند اخذ مجوز این مجمع تأکید کرد و جذب و ساماندهی  فعالیت های خیرخواهانه را یکی از مأموریت‌های کلیدی آن دانست. رزاق‌پور همچنین بر تعهد عملی در ارائه خدمات مطلوب، انتقال تجربیات موفق و توسعه حمایت‌ها به‌ویژه در زمینه ارتقای کیفیت خدمات درمان در مرکز با ایجاد زیر ساخت های متناسب با ظرفیت مرکز تأکید نمود.

در ادامه این نشست، اکبر منتظر ضمن تقدیر از رویکرد حمایتی و تخصصی بهزیستی در حوزه آسیب‌های اجتماعی، از حمایت زیرساختی و مالی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر از این مجمع خبر داد و بر لزوم شناسایی دقیق نقاط ضعف و قوت، ارتقای کیفیت خدمات، پیگیری موضوع اشتغال و جلب مشارکت کارفرمایان نیکوکار در مراکز درمان و بازتوانی تأکید کرد.

کد خبر 137435

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 16 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد