بهزیستی محور اصلی مقابله با آسیب‌های اجتماعی  است

مدیر کل بهزیستی خوزستان،در کارگاه منطقه ای تربیت مربی طرح پیشگیری از اعتیاد و ارتقای توانمند ی های شناختی رفتاری در مناطق آسیب خیز که صبح یکشنبه ۲۱ اردیبهشت با حضور رضا نجاتی ، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در سالن اجتماعات مجتمع فتح‌المبین بهزیستی اهواز برگزار شد، تأکید کرد: سازمان بهزیستی با ۱۷۰ مأموریت اجتماعی، محور اصلی مقابله با آسیب‌های اجتماعی و متولی امر سلامت اجتماعی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان خوزستان،مهران کریمیان گفت:به همین منظور در استان خوزستان ۶۰ مرکز مجاز اقامتی بهبود و بازتوانی افراد با اختلال مصرف مواد (کمپ) تحت نظارت سازمان بهزیستی فعال است.  

کریمیان، با اشاره به نقش محوری این سازمان در سلامت اجتماعی گفت:  بهزیستی یکی از معدود نهادهایی است که علاوه بر حوزه پیشگیری، برای حوزه های کاهش آسیب اعتیاد ، درمان و توانمندسازی معتادان هم چنین کمیته ایدز برنامه دارد و فعالیت می‌کند. 

وی افزود:علاوه  بر فعالیت۶۰ مرکز کمپ ترک اعتیاد در استان،۱۳ مرکز کاهش آسیب و ۲ باشگاه مثبت(برای افراد متاثر از اچ آی وی) و ۳ مرکز صیانت و جامعه پذیری جهت افراد بهبود یافته فاقد سرپناه،۳ واحد مدیریت مورد ،یک واحد غربالگری معتادان متجاهر در استان تحت نظارت بهزیستی فعالیت می کنند.

مدیر کل بهزیستی خوزستان  عنوان کرد:امروز به کیفیت خدمات ارائه‌شده در حوزه های توانمند سازی و صیانت از بهبود یافتگان افتخار می‌کنیم و تصمیم داریم با تلاش مضاعف پوشش حداکثری خدمات مددکاری به افراد در معرض آسیب بدهیم. 

مدیرکل بهزیستی خوزستان با اشاره به  راه اندازی سه واحد مدیریت مورد در استان جهت ارائه خدمات به معتادان بهبود یافته و در حال بهبودی افزود :این اقدام باعث شد تا معتادان متجاهر پیش از انتقال به مراکز، ماده ۱۶ ، ابتدا در واحدهای غربالگری بهزیستی خدمات اولیه را دریافت کنند و پس از ترخیص نیز با پیگیری های مستمر از طرف واحد مدیریت جهت ارائه خدمات مددکاری جهت ماندگاری در درمان بهره مند می شوند. 

مهران کریمیان با بیان اینکه این کارگاه تخصصی با حضور تسهیل‌گران استان‌های خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و ایلام  به  میزبانی استان خوزستان به مدت چهار روز از ۸ صبح الی ۱۷ عصر برگزار خواهد شد،خاطر نشان کرد: شرکت‌کنندگان در این دوره، مهارت‌های دهگانه زندگی از جمله خودآگاهی، ارتباط مؤثر و تفکر نقادانه را فرا می‌گیرند تا بتوانند در مناطق حاشیه‌نشین و آسیب‌خیز خدمات مؤثری ارائه دهند.  

کریمیان با اشاره به پیچیدگی‌های زندگی مدرن تصریح کرد: امروز حتی مهارت‌های ساده زندگی نیز نیاز به آموزش تخصصی دارد و  طرح پیشگیری از اعتیاد با محوریت ارتقای توانمندی‌های شناختی-رفتاری، بیش از ۷ سال است که در کشور اجرا می‌شود. 

وی در پایان با تشکر از نقش بی‌بدیل سمن‌ها و داوطلبان در پیشگیری از اعتیاد گفت: این عزیزان بدون چشمداشت مالی، دلسوزانه و با ایثار در خط مقدم مبارزه با اعتیاد ایستاده‌اند و توقع داریم این دوره‌ها منجر به ارتقای کیفی خدمات در مناطق آسیب‌خیز شود.

کد خبر 137067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 7 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد