اختتامیه طرح «خاتم» با محوریت تاب‌آوری و مهارت‌ورزی زنان و دختران در بهزیستی استان بوشهر برگزار شد

مهرناز اسکندری، سرپرست اداره فوریت‌های اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌ها و بازتوانی اعتیاد بهزیستی استان بوشهر، در مراسم اختتامیه طرح «خودمراقبتی و آگاه‌سازی زنان و دختران» با تأکید بر تاب‌آوری و مهارت‌ورزی (طرح خاتم)، از تلاش‌های جمعی تسهیلگران، کارشناسان و مشارکت‌کنندگان تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان بوشهر، در مراسم اختتامیه طرح «خاتم»   که با هدف توانمندسازی، خودمراقبتی و ارتقاء تاب‌آوری زنان و دختران و  با حضور روئسای شهرستانهای بوشهر، تنگستان، جمعی از مسئولان، تسهیلگران، کارشناسان و شرکت‌کنندگان در  بوشهر برگزار شد، مهرناز اسکندری، سرپرست اداره فوریت‌های اجتماعی، پیشگیری از آسیب‌ها و بازتوانی اعتیاد بهزیستی استان،   ضمن تشکر از مشارکت گسترده مخاطبان و مجریان طرح اظهار داشت:طرح خاتم با رویکرد ارتقاء سلامت روانی–اجتماعی و افزایش کیفیت زندگی زنان و دختران ۱۳ تا ۴۵ سال اجرا شد و این طرح با تمرکز بر آموزش مهارت‌های خودمراقبتی، تاب‌آوری و آگاه‌سازی، نقش مهمی در تقویت توانمندی‌های فردی و اجتماعی شرکت‌کنندگان داشت.

اختتامیه طرح «خاتم» با محوریت تاب‌آوری و مهارت‌ورزی زنان و دختران در بهزیستی استان بوشهر برگزار شد



اسکندری با تأکید بر اهمیت خودمراقبتی به عنوان یک مسئولیت اجتماعی خاطرنشان کرد:در سال ۱۴۰۳، این طرح در ده شهرستان استان با مشارکت ۳۴ مدرس مدرسه و پوشش آموزشی برای ۳,۱۷۴ دانش‌آموز اجرا شد و همچنین در پنج محله شهری، ۱۵۳ زن در این برنامه آموزشی شرکت فعال داشتند.
سرپرست اداره فوریت‌های اجتماعی، پیشگیری از آسیب‌ها و بازتوانی اعتیاد بهزیستی استان، تاکید کرد: آگاهی از نیازهای جسمی، روانی و اجتماعی، مهارتی ضروری برای نوجوانان، جوانان و حتی کودکان است و آموزش مهارت‌های خودمراقبتی نه‌تنها به تصمیم‌گیری درست در مواجهه با چالش‌ها کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در سلامت خانواده و جامعه دارد.

وی در پایان از همکاری کارشناسان بهزیستی شهرستان‌ها، تسهیلگران و به ویژه مشارکت فعال دانش‌آموزان و بانوان قدردانی کرده و اظهار امیدواری کرد تا این قبیل طرح‌ها زمینه‌ساز آینده‌ای سالم‌تر و تاب‌آورتر برای جامعه باشد.

در این رویداد استانی، برنامه‌های متنوعی از جمله؛ _مرور بخش‌هایی از آموزش‌ها توسط نوجوانانِ شرکت‌کننده در طرح،اجرای برنامه‌های مفرح محلی، شاهنامه خوانی_پذیرایی از شرکت‌کنندگان و همچنین _تقدیر از آموزشگران، مؤسسات، مدیران، کارشناسان و دختران خلاق و فعال، با اهداء تندیس و بسته‌های فرهنگی و تبلیغاتیِ طرح مذکور، اجرا شد.

کد خبر 136702

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد