به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی مهاباد؛
در این جلسه شرکتکنندگان با مضرات مصرف بیرویه نمک، ارتباط آن با بیماریهایی مانند فشار خون بالا و بیماریهای قلبی و عروقی، و راهکارهای کاهش مصرف نمک در برنامه غذایی روزانه آشنا شدند.کارشناس شبکه بهداشت در سخنرانی خود بر اهمیت کاهش مصرف نمک به کمتر از ۵ گرم در روز تأکید کرد و نکاتی عملی برای انتخاب مواد غذایی کم نمک و استفاده درست از نمک یددار و پرهیز از استفاده مداوم از نمکهای صورتی،آهک دریا،سنگ نمک و نمک آبی ارائه داد.
در پایان جلسه، به پرسشهای حاضران پاسخ داده شد و بروشورهای آموزشی بین شرکتکنندگان توزیع گردید
دوره آموزشی با موضوع،مصرف نمک و تأثیر آن بر سلامت با حضور رئیس اداره بهزیستی مهاباد و کارشناس شبکه بهداشت شهرستان برگزار شد.
کد خبر 135354












نظر شما