به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان خوزستان،این کارگاه با هدف ارتقای دانش و آگاهی کارشناسان توانبخشی در سه محور تخصصی شامل تجهیزات شنوایی، وسایل کمک حرکتی و تجهیزات بینایی با حضور اساتید مجرب برگزار شد .
مهران کریمیان، مدیرکل بهزیستی خوزستان در این کارگاه با اشاره به اهمیت حیاتی تجهیزات توانبخشی در استقلال و توانمندسازی افراد دارای معلولیت گفت: این وسایل نقش مؤثری در ارتقای کیفیت زندگی، سلامت جسمی و روانی و حضور فعال این عزیزان در جامعه ایفا میکنند و استفاده از آنها یک حق طبیعی برای افراد دارای معلولیت است.
وی به تشریح اقدامات گسترده و قابل توجه در حوزه توانبخشی در استان خوزستان پرداخت و بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۰۷ هزار فرد دارای معلولیت در استان دارای پرونده فعال در بهزیستی هستند که ۸۳ هزار و ۴۸۵ نفر از آنها مستمریبگیرند.
کریمیان از رشد چشمگیر دریافتکنندگان حق پرستاری نیز خبر داد و تصریح کرد:تعداد دریافتکنندگان حق پرستاری در سالهای اخیر از حدود هزار نفر به بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر رسیده است که حاصل تلاشهای مستمر همکاران توانبخشی در استان و کشور است.
وی از افزایش خدمات در حوزه کمک هزینه ماده ۲۷ خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۹,۶۵۹ نفر در استان از این کمک هزینه بهرهمند هستند و همچنین۴۴ مرکز شبانه روزی توانبخشی در خوزستان فعال است و توسعه این مراکز به خصوص خانه های توانبخشی که یکی از برنامه های جدید سازمان است در دستورکار قرار دارد.
مدیرکل بهزیستی خوزستان افزود :توزیع بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال لوازم کمک توانبخشی و ۲۷۷ دستگاه ویلچر برقی از دیگر خدمات بهزیستی استان به افراد دارای معلولیت تحت پوشش بود.
کریمیان در پایان، با بیان اینکه "کار با معلولین، کاری ارزشمند و پر ثواب ، اما دشوار است"، از همه همکاران در سطح استان و کشور بابت تلاش بیوقفهشان تقدیر کرد و ابراز امیدواری نمود که با همکاری و پیگیری مستمر، خدمات به افراد دارای معلولیت بیش از پیش بهبود یابد.
نظر شما