عباس لطیفی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در صورتی که افراد در اثر حوادث رانندگی دچار معلولیت شوند، بهزیستی به عنوان نهاد حمایتی این افراد را تحت پوشش قرار میدهد که این مهم، برای این سازمان بسیار هزینهبَر است.
وی با اشاره به آغاز پویش "نه به تصادف" در آستانه سال جدید و سفرهای نوروزی بیان کرد: لازم است این پویش، به خوبی در بخشهای مختلف شکل گیرد تا خروجی آن منجر به کاهش آمار تصادف شود.
معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان مرکزی اضافه کرد: در برنامه پیشگیری از بیماری فلج اطفال با انجام واکسیناسیون، از معلولیت جلوگیری شده است اما در پدیده تصادفات، همچنان شاهد قطع عضو و ضایعه نخاعی هستیم.
لطیفی تاکید کرد: علاوه بر معلولیت که نتیجه تصادف رانندگی است، شاهد از دست رفتن سرپرست خانوار و در نتیجه قرار گرفتن آنان در فهرست دریافت خدمات توسط بهزیستی هستیم.
وی افزود: در مقوله تصادف، یک مثلث سه ضلعی وجود دارد که یکی، از اضلاع آن جاده، ضلع دیگر خودرو و ضلع آخر، راننده را شامل میشود و هرکدام از این اضلاع در شکلگیری حوادث رانندگی نقش دارند که باید همسو برای رفع نواقص آن اقدام قطعی شکل گیرد تا پویش «نه به تصادف»، منجر به خروجی مطلوب باشد.
معاون توانبخشی بهزیستی اداره کل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به آغاز سال جدید و داغ شدن سفرهای نوروزی گفت: عدم توجه برخی رانندگان به قوانین راهنمایی و رانندگی منجر به تصادف و آسیب نخاعی و در نتیجه افزایش بار حمایتی بر دوش بهزیستی میشود.
لطیفی افزود: برای اینکه این پویش به نحو مطلوب و اثرگذار اجرا شود، لازم است دستگاهای متولی از جمله، راهنمایی و رانندگی، راهداری و رسانهها با حمایت و جدیت در انجام آن برای گرفتن نتایج مطلوب بکوشند.
وی خاطر نشان کرد: پذیرش افراد ضایع نخاعی و قطع عضو در شرایط اقتصادی کنونی برای مجموعه بهزیستی بسیار هزینهبر است و علاوه بر بُعد اقتصادی، خدمات حمایتی هم توسط بهزیستی باید ارایه شود.
معاون توانبخشی بهزیستی اداره کل بهزیستی استان مرکزی اضافه کرد: به صورت میانگین هر فردی که دچار حادثه ناشی از تصادف میشود ۵۰۰ میلیون ریال، برای مجموعه بهزیستی در گرفتن خدماتی از جمله حمایتی، توانبخشی و وسایل توانبخشی هزینهبَر دارد.
۶۵ هزار توانجو در استان مرکزی از خدمات بهزیستی استفاده که ۲ هزار و ۷۷۶ نفر از این تعداد معلول ضایعه نخاعی هستند.
نظر شما