به گزارش روابط عمومی بهزیستی همدان جلسه مشورتی موسسات خیریه نگهداری فرزندان با حضور مدیر کل بهزیستی استان، معاونت سلامت اجتماعی استان، مدیر بهزیستی شهرستان همدان، کارشناسان بهزیستی استان و شهرستان و همچنین مدیران موسسات خیریه در محل سالن جلسات عترت برگزار گردید.
در ابتدای جلسه سمایی، معاون سلامت اجتماعی ضمن تشکر از زحمات موسسات و همکاران ستادی و شهرستان گزارشی از عملکرد یکساله موسسات ارائه نموده و گفت: در مرحله اول سلامتی و سعادت فرزندان مورد نظر ما بوده و باید تمام تلاش خود را در زمینه توانمندسازی این عزیزان داشته باشیم.
در ادامه حجت الاسلامی مدیرکل بهزیستی استان نیز ضمن عرض آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه مبارک از زحمات مدیران و کارکنان مراکز تقدیر و تشکر نموده و گفت: شما عزیزان با الگو قرار دادن بزرگ مددکار عالم بشریت امام علی علیه السلام توانسته اید مسیر درست را انتخاب نمایید و کار شما بسیار ارزشمند می باشد.
وی افزود: وظیفه همه ما در قبال ایتام و فرزندان بسیار سنگین می باشد که به لطف خداوند متعال و حمایت خیرین این امر مهم به بهترین نحو ممکن در حال انجام است.
در ادامه نوروزی مدیر بهزیستی شهرستان همدان نیز ضمن قدردانی از زحمات مدیران و پرسنل دلسوز موسسات گفت: با کمک باری تعالی و همت خیرین عزیزی که در مراکز خدمت می نمایند، مراکز و موسسات شهرستان همدان در زمینه نگهداری از فرزندان و شیرخواران به بهترین نحو در حال انجام این کار خطیر هستند و اینگونه نشست ها از این به بعد فعال تر نیز خواهد شد.

حجت الاسلامی: شما عزیزان با الگو قرار دادن بزرگ مددکار عالم بشریت امام علی علیه السلام توانسته اید مسیر درست را انتخاب نمایید و کار شما بسیار ارزشمند میباشد.
کد خبر 132682
نظر شما